Hotel Trendy Palm Beach

Side, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • Bar
  • gym
  • spa
  • Avstånd strand: 0 m
  • DistanceToBeach: 0 m
  • HotelLink: https://www.solresor.se/resa-till/turkiet/antalyakusten/side/hotel-trendy-palm-beach/
  • DistanceToTown: 4 km

Hotellbeskrivning

Semestervänlig all inclusive längs vidsträckta sandstranden Kumköy!

Hotel Trendy Palm Beach är ett trevligt semesterhotell som ligger vid den vidsträckta sandstranden Kumköy i Side. Hotellet ingår i den välrenommerade hotellkedjan Trendy Hotels och består av en huvudbyggnad samt tre lägre separata byggnader i en gemensam hotellträdgård. Här ingår det mesta i priset och det är bara att koppla av och njuta av det såväl familje- som semestervänliga läget.

Restaurang
Förutsättningarna för att njuta av god mat och dryck är också utmärkta med trivsam huvudrestaurang för frukost-, lunch- och middagsbufféer. Huvudrestaurangen serverar lokala liksom internationella måltider och här finns något för alla smaker. Under vistelsen ingår även ett besök i någon av à la carte-restaurangerna. Prova medelhavsrestaurangen, den italienska eller den lokala (förbokning krävs). I den trevliga och luftiga snackbaren serveras lättare måltider under eftermiddagarna – här finns det också glass och pannkakor till barnen. På området finns två barer och ett disco (som har öppet särskilda dagar). 

Aktiviteter
Sol- och badmiljön är inbjudande med flera bassänger, vattenrutschbanor, barnpool, pool-/snackbar samt solterrass med solsängar och parasoll. På några få steg nås sandstranden och det härliga Medelhavet och på Palm Beach är det alltid lika nära mellan saltvattenbad och sötvattendopp. På hotellet finns också inomhuspool, jacuzzi, gym, tennisbana samt en spa-avdelning med turkiskt bad (Hamam, avgift för behandlingar). Hotellets animationsteam anordnar flera roliga aktiviteter för barnen och på kvällarna bjuds det på häftiga liveshower. 

Rummen
Boendet är bekvämt i luftkonditionerade dubbelrum och familjerum av två olika varianter; antingen ett familjedubbelrum med våningssäng eller ett familjerum besående av två separata sovrum med dörr emellan. Oavsett rumstyper är rummen utrustade med badrum, satellit-TV samt balkong eller terrass. Dubbel- och familjerummen med delvis havsutsikt (som kan bokas mot tillägg) ligger i huvudbyggnaden, medan övriga rumstyper främst ligger i de tre annexbyggnaderna.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider