Villa Lavendel - Hvar

Hvar stad, Kroatien Flagga - Kroatien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • A/C
  • Restaurang: 50 m
  • Bad: 150 m
  • Centrum: 200 m
  • Luftkonditionering
  • Internet: Wi-Fi
  • Minimarket: 100 m

Hotellbeskrivning

Omtyckt boende med bra läge.

På en höjd vid den lilla havsvik strax ovanför Hvars centrum ligger Villa Lavendel. Från huset syns det anrika torget som utgör stadskärnan, de gräddvita stenhusen som ligger utspridda på sluttningarna och Hvars fästning som vaktat staden i hundratals år. En hamnpromenad som pryds av palmer följer det glittrande havet och marinan där stora lyxyachter lägger till dagligen. Huset ligger i ett stillsamt villaområde vars grönskande omgivning smyckas av typiska medelhavsväxter som olivträd, cypresser och citrus. I skärgården strax utanför staden hittar du den obebodda ögruppen Pakleni. Från den lavendeldoftande staden går taxibåtar ut till öarna, med lite tur kan man ostört njuta av sol och bad i en undanskymd vik. Ön Hvar omges av en spännande air av rustik elegans och är en riktig jetset-magnet.

Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer.

Enrumslägenhet för 2 personer.

Tvårumslägenhet för 2-3 personer.

Mindre trerumslägenhet för 2-4 personer.

Lägenheter

Trevliga och ljust inredda lägenheter med balkong eller terrass.

Enrumslägenheter (22 m²) för 2 personer med balkong (ca 5 m²). Enrumslägenheter består av ett kombinerat sovrum och kokvrå med enklare köksutrustning och vattenkokare. I lägenheten finns förvaringsmöjligheter och ett bord med stolar.

Tvårumslägenhet (33 m²) för 2-3 personer med en stor terrass (35 m²) mot havssida. Lägenheten består av ett kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffa för 1 barn upp till 14 år, samt ett sovrum med dubbelsäng. I lägenheten finns förvaringsmöjligheter och ett bord med stolar samt kaffekokare.

Mindre trerumslägenhet (42 m²) för 2-4 personer har en fantastisk terrass (45 m²) med havsutsikt. Lägenheten består av ett stort kök med matbord. Här finns två sovrum, ett med dubbelsäng, det andra med bäddsoffa för 1 vuxen eller 1-2 barn upp till 14 år. I lägenheten finns förvaringsmöjligheter och kaffekokare.

Dubbelrum

Dubbelrum (22 m²) för 2 personer med balkong (ca 5 m²) har dubbelsäng, ett litet kylskåp och vattenkokare.

Alla lägenheter och dubbelrum är luftkonditionerade och har balkong eller terrass, Wi-Fi, satellit-TV och parkettgolv. Fräscha badrum med dusch, wc och hårtork.

Bad

Klapperstensstrand.

Måltider

Ingår ej.

Övrigt

Byggt 1978, renoverat 2015. Totalt 3 våningar. Parkettgolv. Sängkläder och handdukar samt avresestädning ingår. Byte av handdukar sker var 3:e dag. Självhushåll. Alla lägenheter/dubbelrum har snarlik möblering. Ej reception. Den omtyckta ägaren bor i huset. Gratis Wi-Fi.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider