Be Live Adults Only Tenerife

Puerto de la Cruz, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • hotell för vuxna
  • Avstånd strand: 150 m
  • Flygplats Teneriffa (TFS): 93.8 km (1 hour 7 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 3,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet är ett idealt boende för strandturister. Det ligger rofyllt placerat i Puerto de la Cruz, endast 200 m från sandstranden. Precis utanför dörren finns hållplatser för kollektivtrafik. Flygplatsen Tenerife - Norte-Los Rodeos (TFN) ligger 25 km bort.

Huset som erbjuder tre sviter, 24 enkelrum och 310 dubbelrum befinner sig i en byggnad med 13 våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. Boendet erbjuder även bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor, en bankomat och en drickautomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På boendet finns även ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. Vid behov står likaså parkeringsplatser (gratis) till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, medicinsk assistans, en väckningstjänst, tvättservice, en frisör och en tvättautomat. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med faxapparat och projektor tillgängligt.

I rummen finns ett vardagsrum och ett badrum. Att luftkonditionering är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Ett kylskåp och en te-/kaffemaskin ger än mer komfort. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en väckarklocka och wifi (avgiftsbelagt) innebär att njutning står på schemat. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Även hårtork och badrockar finns här. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder rökfria rum.

I bassängområdet utomhus utlovas härliga bad. Bubbelpoolen ger skön muskelavspänning (avgiftsbelagt) och poolbaren stärkande pauser. På solterrassen finns både solsängar och parasoll. Gäster kan aktivera sig med tennis. Hotellet erbjuder även inomhusaktiviteter som bordtennis, biljard och squash, samt gym (avgiftsbelagt). Huset förfogar över en wellnessavdelning med en skönhetssalong och ett solarium. Mot en kostnad erbjuds även en bastu och massagebehandlingar. Ytterligare fritidserbjudanden som erbjuds på boendet är ett underhållningsprogram, livemusik, ett disco och en nattklubb.

På boendet finns ett café och en bar. Restaurangen har luftkonditionering och barnstolar. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension, helpension och all-inclusive. All-inclusive-semesterfirarna kan njuta av förmåner som snacks, men även ett urval av alkoholhaltiga och alkoholfria drycker. Till frukost, lunch och middag dukas en lika välfylld som läcker buffé upp för gästerna. Dieträtter, glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider