Sea Melody

Ixia, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 30 m
  • safety_box
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: Inga, möjlighet för frukost eller halvpension.
  • built_year: 1993 renoverat 2014 och 2017
  • transfer_time: 30 m
  • room_minibar
  • beach_chair
  • room_floor: Klinkers
  • elevator
  • nbr_floors: 3
  • credit_card: MasterCard, EuroCard, American Express, Visa
  • room_ac
  • nbr_rooms: 93

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Lägenhetshotell med plats för hela familjen
Sea Melody är ett charmigt och familjevänligt lägenhetshotell. Det råder en mysig och avslappnad stämning vid poolområdet, som är hjärtat av hotellet. Hotellets härliga och hemtrevliga atmosfär beror till stor del på den trevliga, grekiska familjen som driver det.

Tvärsöver vägen ligger stranden, så det är aldrig långt till ett uppfriskande dopp. Sea Melody ligger 400 meter från Ialyssos, där du hittar massor av restauranger, barer och småbutiker. Hotellet ligger också bara några få kilometer från turistparadiset Rhodos stad.

Framför hotellet ligger en härlig terrass som vetter mot stranden, och detta är ett perfekt ställe att njuta av kvällen på, när solen gått ner och det inte längre är så varmt.

I grundpriset ingår inga måltider, men du har möjlighet att beställa till frukost eller halvpension när du bokar din resa.

Mysigt poolområde nära stranden
Poolområdet på Sea Melody är hjärtat av hotellet, och här råder en mysig och avslappnande stämning. Här finns både pool och en separat mindre barnpool, där famlijens minstingar kan plaska.

Det finns en liten strand endast cirka 30 meter från hotellområdet - du ska bara korsa en liten väg så är du där. Merparten av öns stränder består av klappersten och stranden vid hotellet och här i Ialyssos är inget undantag. På de flesta stränder finns möjlighet att hyra solsängar och parasoller.

Mot betalning

Dryck, mat och snacks i poolbaren. Hyra av solsäng och parasoll vid stranden.

Mat och dryck
På Sea Melody väljer du själv om du vill ha frukost, halvpension eller inga måltider inkluderade i resan.

I samtliga lägenheter finns en liten kokvrå, där du har möjlighet att laga mindre måltider. På gångavstånd har du flera möjligheter att smaka på det grekiska köket, eller några av de internationella restaurangerna som området har att erbjuda.

Frukosten serveras som buffé i hotellets restaurang och om du väljer halvpension så kan du utöver frukosten även avnjuta en trerätters middag kvällarna.

Under dagen kan du besöka hotellets pool- och snackbar, och här kan du beställa dryck och snacks.

Mot betalning

Frukost och halvpension mot tillägg. Snacks och dryck ingår inte i priset.

Tid för familjemys
Vid sidan av poolområdet ligger en liten, övertäckt spelhörna, och här kan ni roa er med aktiviteter som bordtennis, bordfotboll och biljard. Det finns också en liten lekplats.

Om du verkligen vill koppla av på riktigt, så ska du besöka hotellets lilla spa, där du kan besöka bastun eller få en avslappnande massage.

Utanför hotellets område finns massor av aktiviteter, och framförallt Rhodos stad har ett stort utbud, till exempel en 9D-bio, escape rooms och massor av andra roliga och spännande aktiviteter för hela familjen.

Mot betalning

Massage och behandlingar i spaet. Bordtennis, bordfotboll och biljard.

Rymliga lägenheter nära havet
Lägenheterna på Sea Melody är rymliga, inredda i ljusa och behagliga färger, och här finns plats för upp till fyra personer i ett och samma rum. Alla lägenheterna är utrustade med telefon, tv, luftkonditionering, safetybox, samt en liten kokvrå med kylskåp, brödrost och kaffemaskin, samt en grundläggande servis. Badrummet har badkar eller duschkabin. Mot betalning kan du få wifi på rummet, men det finns kostnadsfritt i receptionen och vid poolbaren.

Det finns flera olika byggnader på hotellet och lägenheterna kan ligga i vilken som helst av dessa.

Mot betalning

Luftkonditionering, safetybox, wifi på rummet.

Enrumslägenhet, 2-4 personer
Dessa lägenheter är cirka 38 m² och består av ett rum med en liten kokvrå och sovplatser för upp till fyra personer – det finns två riktiga sängplatser och en bäddsoffa till den tredje personen, och om det ska bo ytterligare en person så ställs en extrasäng in. Här finns dessutom badrum och balkong eller terrass. Lägenheten kräver minst två fullt betalande och det är möjligt att få två barnpriser. I lägenheten kan bo max tre vuxna och ett barn.

Tvårumslägenhet, 2-4 personer
Tvårumslägenheterna är cirka 44 m² och består av två rum. Det finns två riktig sängplatser i sovrummet och i vardagsrummet finns det två bäddsoffor (dessa mäter 190x85 cm) och det finns även en kokvrå. I lägenhetens badrum finns duschkabin eller badkar. Denna rumstyp kräver minst två fullt betalande och det är möjligt att få två barnpriser. I tvårumslägenheten kan det bo max fyra vuxna.


Det finns inte badhanddukar till pool och strand, så ta med det hemifrån.

Luftkonditionering, safetybox och wifi på hotellrummet är mot betalning.

Lägenheterna är utrustade med en grundläggande servis och köksredskap. Fråga i receptionen om du saknar något när du ankommer.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider