Sueno Side

Side, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • barnklubb
  • Avstånd strand: 0 m
  • Avstånd till centrum: 4 km
  • pool_indoor
  • safety_box
  • medical
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 2006
  • transfer_time: 60-80 min
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Heltäckningsmatta eller laminat
  • elevator
  • pool_slides
  • family_room
  • wellness
  • beach_towel
  • nbr_floors: 6
  • credit_card: Visa/MasterCard
  • room_ac
  • nbr_rooms: 760
  • all_inclusive

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Allsidigt familjehotell nära Side
Sueno Side är verkligen ett fint All Inclusive-hotell med oanade möjligheter för hela familjens drömsemester! Den häftiga vattenparken med nio vattenrutschbanor, den helt otroliga barnklubben uppbyggd som en bedårande ministad och det roliga minitivolit kommer göra succé hos barnen.

Utöver alla dessa barnvänliga aktiviteter erbjuder Sueno Side ett brett All Inclusive-program med höjdpunkter såsom härliga bufféer och en liten restauranggata med snackbarer. Detta i kombination med hotellets familjesviter för upp till sex personer gör Sueno Side till det perfekta hotellet för familjer med barn i alla åldrar. För badfantasten finns till och med rum med direkt tillgång till pool!

Även om hotellområdet är mycket stort består det av så många små ombonade delar, att det aldrig ter sig så stort som det verkligen är. Här finns mängder av idylliska små oaser där du kan slappna av i skuggan från grönskan. Allt detta hittar du direkt vid stranden, bara några få kilometer från mysiga Side med många möjligheter till shopping och matupplevelser i den historiska stadskärnan.

Sueno Side är en del av Nazars Holiday Collection, där du hittar mängder av familjevänliga kvalitetshotell.

Vattenpark med nio vattenrutschbanor!
Sueno Side är ett äkta vattenparadis för familjen. Här finns inte mindre än sex pooler och en inomhuspool, och vid den stora poolen arrangeras familjevänliga aktiviteter under dagarna. Det finns även en populär vattenpark med hela nio vattenrutschbanor, där förtjusta barn och lekfulla vuxna susar ner för fartfyllda vattenrutschbanor.

Detta All Inclusive-hotell ligger alldeles intill en härligt bred och barnvänligt långgrund sandstrand, med enstaka småstenar i vattenbrynet. Du välkomnas av en underbar strandmiljö med parasoller och solsängar som det är fritt fram att använda. Du kan gå längs stranden ända till den gamla delen av Side – som gjort för en romantisk kvällspromenad.

Vid stranden har Sueno Side en pir där du kan njuta av en drink i baren med utsikt över Sides gamla stadsdel och det upplysta Apollotemplet i horisonten. Med sina solsängar och parasoll är piren enormt populär för solbadande gäster, och öppen under högsäsong.

På stranden är det möjligt att få lite VIP-behandling i den avgränsade ”Planet Beach Club”, som kan nyttjas mot extra betalning. Här kan du slappna av ordentligt i en privat strandpaviljong. Skugga kan också fås vid poolerna, bland hotellets många solsängar och parasoller.

Handduk till pool och strand är utan avgift. Av säkerhetsskäl finns det begränsningar i förhållande till längd/ålder på vissa vattenrutschbanor.

Mot betalning

Hyra av strandpaviljonger, vissa vattensportaktiviteter.

All Inclusive som aldrig tar slut!
Sueno Side erbjuder ett helt otroligt All Inclusive-program med ett stort antal barer och spännande serveringar utspridda över hela hotellområdet. Allt detta är utöver de tre huvudmålen, vilka serveras i form av bufféer som frestar med en blandning av internationella och turkiska specialiteter. Det familjevänliga hotellet har en liten barnavdelning där barnen har sin egen buffé till kvällsmaten, och även små bord och stolar.

En unik del av Sueno Sides imponerande All Inclusive-program är den alldeles egna food courten, som faktiskt är en hel liten restauranggata. Detta lilla område är särskilt populärt mitt på dagen, då många gäster väljer att njuta av sin lunch här. Från ett brett utbud av olika snackrestauranger serveras lätta luncher, frukt och andra välsmakande smårätter. Välj mellan allt från sushi och sallad till hamburgare, kebab, bakad potatis och den turkiska specialiteten gözleme. Här finns även en väldigt mysig ölbar, där det serveras öl och snacks.

All lokal dryck är inkluderad, och det är möjligt att hämta dryck dygnet runt. Glass är inkluderat för alla Sueno Sides gäster några timmar under eftermiddagarna, och mat erbjuds i stort sett hela dagen.

Utöver alla dessa matupplevelser kan du äta delikat middag på inte mindre än sex olika temarestauranger. Välj mellan asiatiskt, fisk, italienskt, mexikanskt, turkiskt och en grillrestaurang, som dock endast är öppen under högsäsong. I mån av plats kan du besöka varje temarestaurang en gång per vistelse, mot en bokningsavgift.

Mot betalning

Bokningsavgift på temarestaurangerna, vissa snacks, färskpressad juice, importerad dryck.

Barnklubb utöver det vanliga
Sueno Sides internationella barnklubb, Lollipop, är inget annat än fullständigt fantastisk! Barnklubben är uppbyggd som en hel liten mini-stad med små pastellfärgade hus som alla har olika teman – bland annat ett litet café, en liten livsmedelsbutik, en liten bank och en liten frisör. Här finns naturligtvis också en bensinstation, så att de små bilarna som barnen kör runt i på stadens vägar kan tankas. De internationella aktivitetsguiderna är verkligen duktiga på att underhålla och aktivera de lyriska minstingarna. En garanterad succé är när den lilla stadens brandlarm går igång, då barnen blir iklädda små brandhjälmar och åker på utryckning i en liten brandbil för att släcka branden i ett hörn av området.

Utöver ministaden har barnklubben en stor lokal där många av de kreativa lekarna, tävlingarna och aktiviteterna äger rum. Här finns både filmvisningsrum, Legorum och ett avslappnande utomhusområde med sittsäckar. Sist men absolut inte minst har den imponerande barnklubben också ett populärt plask-område, där barnen garanteras många roliga semestertimmar!

Under högsäsong anordnas även en juniorklubb för tonåringar. Här är det fritt fram att delta i de roliga aktiviteterna, och ungdomarna är själva med och bestämmer vad de ska hitta på.

På Sueno Side finns en rolig spelhall med mängder av spelmaskiner och ett härligt minitivoli med många roliga karuseller, såsom pariserhjul, radiobilar och mini-gokart. På kvällen släpper barnen loss och dansar i minidiscot framför en entusiastisk publik.

Mot betalning

Nöjesparken, spelhall, PlayStation.

Aktiviteter hela dagen lång!
På Sueno Side är det alltid något på gång. Den sportintresserade kan mäta sina krafter i tennis, fotboll, beachvolleyboll och basket – och hotellet har dessutom ett mycket välutrustat gym där du kan träna både kondition och styrka.

Lägg här till bågskytte, boccia, minigolf, bordfotboll, shuffleboard, dart, bordtennis och en populär bowlinghall så får du en idé om det breda utbud av aktiviteter som står till buds under dagtid. Kanske lockar yoga, vattengymnastik, step, aerobics eller pilates? På Sueno Side finns det inga ursäkter för att inte hålla sig i trim under semestern!

På kvällen framförs diverse shower i den stora amfiteatern, och det är stor variation i programmet med både livemusik och underhållande shower. Hotellet har även en trevlig biograf där nya filmer visas två gånger om dagen, med nya filmer varje vecka!

Sueno Sides minitivoli ser hänförande ut under kvällstid med alla blinkande ljus och upprymda semesterfirare. Detta är den självklara samlingspunkten under dygnets sista timmar, med åkattraktioner såsom pariserhjul och radiobilar. Hotellets spelhall är också populär, med en stor uppsättning roliga spelmaskiner. Under kvällstid är hotellets eget disko öppet.

Wifi finns i lobbyn och på vissa delar av hotellområdet.

Mot betalning

Minitivolit, bowling, bordfotboll, biljard, alla spelmaskiner i spelhallen, upplyst tennisbana och fotbollsplan.

Stora familjesviter med direkt tillgång till pool
Det finns två avdelningar med rum på Sueno Side: en huvudbyggnad och flera villor med eget poolområde. Här råder en alldeles speciell, lugn stämning, och om du bokar ett rum mot poolen får du direkt tillgång till ett uppfriskande dopp precis utanför terrassdörren! Här finns familjesviter för upp till sex personer, så hela familjen kan bo tillsammans.

Huvudbyggnaden är u-formad, vilket innebär att det härifrån är begränsad utsikt mot havet. Det finns hiss i den sex våningar höga huvudbyggnaden, men inte i villadelen som endast har två våningar. Rummen i huvudbyggnaden har heltäckningsmatta eller laminatgolv, medan villabyggnaderna har laminatgolv. Rummen är fina och modernt inredda.

Alla rum har central luftkonditionering, minibar som dagligen fylls med vatten, läsk och öl, safety box, balkong eller terrass, tv, telefon, badkar eller duschkabin och hårfön. På rummen i Sueno Sides huvudbyggnad finns dessutom wifi, och likaså i villorna, men hastigheten och tillgången kan vara något begränsad. Balkongerna kan variera i utseende och storlek.

Dubbelrum huvudbyggnad, 2-3 personer
Ett fint inrett rum på ca 31 m² med två sängplatser, sminkbord och en mindre soffa. Den tredje personen sover i bäddsoffa som mäter 180x90 cm. Ni ska vara minst två fullt betalande, och det är möjligt att få ett barnpris. Mot ett extra tillägg kan detta rum bokas som enkelrum. 

Deluxerum huvudbyggnad, 2-4 personer
Familjehotellets deluxerum har samma faciliteter och storlek som dubbelrummet, men istället för bäddsoffa finns en fåtölj som kan bäddas ut och användas som extrasäng (180x90 cm). Vid behov tillkommer en extrasäng, som även den mäter 180x90 cm. I detta rum kan ni bo upp till tre vuxna och få upp till två barnpriser.

Ekonomirum huvudbyggnad, 2-3 personer
Detta är det billigaste rummet på Sueno Side och är lite mindre än dubbelrummet, men har i övrigt samma inredning. För att bo här krävs minst två fullt betalande, med möjlighet att få ett barnpris.

Familjesvit huvudbyggnad, 3-4 personer
Om du vill ha lite mer plats kan du välja denna svit, som har två sovrum och är ca 43 m². Ni ska vara minst tre fullt betalande och det är möjligt att få ett barnpris. Familjesviten har två sovrum med två riktiga sängplatser vardera. 

Rummen i villabyggnaderna
När du väljer att bo i villadelen av Sueno Side bor du i vackra, lugna omgivningar med massor av skuggande träd och gröna oaser. Villaområdet ligger avskärmat från huvudbyggnaden och här är en behaglig, avslappnad stämning som faktiskt kan få dig att glömma helt att du bor på ett hotell med så otroligt många aktivitetsmöjligheter. Den stora poolen slingrar sig mellan villorna och bjuder in till svalkande dopp.

En del av rummen har direkt tillgång till poolen, medan en del är på andra våningen varifrån man når poolen via en trappa på balkongen. Det går inte att välja våningsplan vid bokning av ett villarum. Rummen har balkonger eller terrasser.

Dubbelrum villa, 2-3 personer
Här finns dubbelrum med två olika utsikter; antingen mot det privata poolområdet (mot ett mindre tillägg) där du har direkt tillgång till poolen, eller mot land, där du inte har direkt tillgång till poolen. Att ha poolen precis vid rummet är fantastiskt härligt, och vi rekommenderar er därför att överväga ett rum vänt mot poolen. Rummet är ca 31 m² och påminner mycket om ett dubbelrum i huvudbyggnaden, med två riktiga sängplatser, sminkbord och en liten soffa. Rummet kräver minst två fullt betalande, det är möjligt att få ett barnpris.

Familjesvit villa, 3-6 personer
En rymlig svit på ca 54 m² med två sovrum med två riktiga sängplatser vardera, soffhörna och sminkbord. Den femte och sjätte personen sover i bäddsoffor som mäter 180x90 cm. Här kan ni bo upp till sex vuxna med minst tre fullt betalande, och det är möjligt att få två barnpriser.

Härligt spa
För dig som vill ta en paus från alla de aktiviteter som Sueno Side bjuder på är hotellets fina spa en bra tillflykt. Här finns både bastu, turkisk hamam och ångbad som kan nyttjas helt kostnadsfritt. Det erbjuds även flera olika ansikts- och kroppsbehandlingar, som snabbt och lätt får dig att slappna av. Perfekt för att skämma bort sig själv lite extra på semestern!

Mot betalning

Behandlingar i hotellets spa.

Följ med på oförglömliga upplevelser!
Vi på Nazar är experter på att arrangera resor till Turkiet och vårt mål är att du ska fylla resväskan med massor av roliga och spännande upplevelser. Vi har därför satt samman ett brett program där våra erfarna guider tar med dig på halsbrytande actionutflykter, frestande shopping, fascinerande kultursevärdheter och förtrollande natur. Kontakta våra guider på destinationen för att veta mer och för att beställa dina utflykter.

Side
Hotellet ligger i Side på Turkiets sydkust. Side är en fascinerande blandning av nytt och gammalt, då det är en modern semesterstad byggd vid välbevarade, romerska monument i en labyrint av mysiga små gator. Skäm bort dig själv med en middag på en av de många fina restaurangerna, shoppa loss i de spännande butikerna eller gå på en promenad längs havet och njut av den magiska stämningen under stjärnorna i skenet av de upplysta ruinerna.


Huvudbyggnaden är u-formad, vilket innebär att det härifrån är begränsad utsikt mot havet. Det finns hiss i den sex våningar höga huvudbyggnaden, men inte i villadelen som endast har två våningar. Alla rum har wifi, men hastigheten och tillgången kan vara något begränsad i villorna. Balkongerna kan variera i utseende och storlek.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider