Sun Beach

Ialyssos, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 70 m
  • gym
  • safety_box
  • medical
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: Inga måltider, frukost, halvpension eller All Inclusive (gäller inte lägenheterna)
  • built_year: 1985, delvis renoverat 2012 och 2016
  • transfer_time: Ca 30 min
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Klinkers
  • elevator
  • family_room
  • beach_towel
  • nbr_floors: 5
  • credit_card: Visa, MasterCard, American Express, Diners
  • room_ac
  • nbr_rooms: 403

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Fint, klassiskt semesterhotell
Sun Beach är ett fint, klassiskt semesterhotell med väldigt bra läge. Här bor du precis vid stranden och har två pooler att välja mellan, så du har möjlighet till många uppfriskande dopp under semestern. Du har möjlighet att välja läckra lägenheter, där du verkligen kan njuta av det härliga läget och den vackra utsikten över det turkosa havet. Havsutsikten gör det otroligt praktfullt och trevligt att sitta på balkongen och njuta av dryck, snacks och kvalitetstid under de sena och svala eftermiddagstimmarna!

Från hotellet har du bara 300 meter till centrala Ialyssos, där det är liv och härlig stämning, många mysiga caféer, restauranger och goda möjligheter till att köpa med sig några souvenirer hem.

Här kan du välja att beställa smidig All Inclusive, halvpension eller endast frukost – så det finns ett alternativ för alla!

Sun Beach ingår i Nazars Holiday Collection, där vi har samlat mängder av fina kvalitetshotell för en prisvärd familjesemester.

Flera pooler och härlig strand
På Sun Beach finns det två trevliga poolområden och separata barnpooler. Här kan du luta dig tillbaka, slappna av och njuta av semestern under Rhodos härliga sol. I en av barnpoolerna finns en liten rutschbana för de minsta gästerna. Du som väljer All Inclusive som tillägg kan kostnadsfritt njuta av frukt, snacks, glass och dryck i poolbaren mellan doppen.

Hotellet breder ut sig på ett fint område precis vid en underbar klapperstensstrand som lockar till svalkande bad. Tack vare att det är just klappersten och inte sand, är vattnet alldeles klart och har en underbar, turkos färg. Här står både parasoll och solsängar, som kan användas mot betalning.

Badhanddukar finns att hyra på hotellet.

Mot betalning

Hyra av badhanddukar, parasoller och solsängar på stranden.

Bekväm All Inclusive eller annat matpaket
Du kan välja att boka Sun Beach med det bekvämaste sättet att resa, nämligen All Inclusive!

Det är endast är möjligt att boka All Inclusive om du bokar ett hotellrum. I hotellrumens grundpris ingår alltid halvpension. Väljer du att bo i lägenhet så finns dessvärre inte All Inclusive som tillval, men då kan du istället välja till frukost eller halvpension.

All Inclusive

Vill du ha en så enkel och bekväm resa som möjligt är All Inclusive det självklara valet – för då är notan betald redan på förhand! Frukost, lunch och middag avnjuter du på Sun Beachs bufférestaurang, som även har en speciell buffé för barnen. Du kan också välja att inta en lättare lunch i poolbaren – så att du aldrig behöver lämna poolområdet. Där erbjuds förutom dryck även frukt, glass och snacks mellan huvudmåltiderna. På stranden finns även en strandbar, som dock inte ingår i All Inclusive-programmet.

Med All Inclusive ingår all mat samt vissa lokala drycker med eller utan alkohol hela dagen och kvällen – så du har aldrig långt till ett svalkande glas! En gång per vistelse har du i mån av plats möjligheten att äta i hotellets temarestaurang, till ett reducerat pris.

I hotellets huvudrestaurang förväntas män bära långbyxor.

Flera måltidspaket att välja mellan

Om du väljer halvpension ingår härliga frukost- och kvällsmatsbufféer i huvudrestaurangen. Med frukost eller halvpension är all dryck mot extra betalning, förutom till frukosten då du kan välja mellan kaffe, te, juice och vatten.

Det finns två restauranger att välja mellan på Sun Beach: bufférestaurangen och en temarestaurang, samt fyra barer. Ett par kvällar i veckan arrangeras olika temakvällar, som till exempel grekisk afton där det spelas livemusik. Tack vare det centrala läget finns även goda möjligheter till att äta ute i trevliga Ialyssos.

I bufférestaurangen förväntas män bära långbyxor.

Mot betalning

All Inclusive: internationella och vissa nationella märkesdrycker, strandbaren, dryck i Helios-delen av hotellet, besök på temarestaurangen (till rabatterat pris en gång per vistelse).

Dansa loss i minidiscot
Tre kvällar i veckan kan barnen på Sun Beach dansa loss till glad musik i det roliga minidiscot medan roade föräldrar och syskon tittar på. Dessutom arrangeras andra aktiviteter och underhållning flera kvällar i veckan, och om dagarna kan minstingarna bada i barnpoolen och leka på lekplatsen. 

Aktiviteter för hela familjen
På Sun Beach är det möjligt att aktivera sig och inte bara sola. Det finns flera aktiviteter att välja mellan: beachvolleyboll, bordtennis, minigolf och biljard. Du som är mån om att träna även på semestern kan besöka hotellets lilla gymrum. Hotellet har också ett internationellt aktivitetsteam som arrangerar olika tävlingar och utmaningar, och det bjuds på kvällsunderhållning flera kvällar i veckan.

Precis utanför dörren finns alla möjligheter till härliga semesterupplevelser. Hotellet har ett fantastiskt läge med endast 300 meters promenad till Ialyssos, där det finns massor av fina affärer, små souvenirbutiker, mysiga caféer, spännande restauranger och nattliv.

Kostnadsfritt wifi finns på hela hotellområdet, inklusive rummen och lägenheterna.

Välj mellan hotellrum och lägenhet
På Sun Beach kan du välja mellan att bo i Olympus- eller Helios-delen. Alla hotellrum ligger i Olympus-delen, medan lägenheter finns i båda delarna. Helios-delen ligger närmast stranden, och här ligger à la carte-restaurangen samt alla boenden med havsutsikt. Olympus-delen ligger tvärs över en väg bakom Helios-byggnaden. Här ligger bufférestaurangen och här äger det mesta av dags- och kvällsunderhållningen rum. 

Hotellrummen

Alla hotellrum ligger i Olympus, och kan därför inte bokas med havsutsikt. De är funktionellt inredda i klassisk stil. Alla rum har badkar, hårfön, tv, telefon, minikylskåp, luftkonditionering under vissa tider samt balkong eller markterrass med trädgårdsutsikt. När du bokar ett hotellrum ingår halvpension och All Inclusive kan bokas som ett tillägg.

Dubbelrum, 2-3 personer
I detta rum på 23 m² finns två riktiga sängplatser och en extrasäng som mäter 190x85 cm. Rummet kräver minst två fullt betalande, där kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Rummet kan bokas som enkelrum mot tillägg. Halvpension ingår i priset och All Inclusive kan köpas till.

Dubbelrum large, 2-4 personer
Detta rum är ca 25 m², och har tre riktiga sängplatser och en extrasäng på 190x85 cm. Rummet kräver minst två fullt betalande, där kan bo max fyra vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Halvpension ingår i priset och All Inclusive kan köpas till.

Deluxerum, 2-3 personer
Detta rum är 23 m² och påminner om det vanliga dubbelrummet, men har högre inredningsstandard. Rummen har vattenkokare, tv samt badrock och tofflor. Det finns två riktiga sängplatser och en extrasäng på 190x85 cm. Rummet kräver minst två fullt betalande, där kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Halvpension ingår i priset och All Inclusive kan köpas till.

Lägenheterna
Alla lägenheter har pentry med mikrovågsugn, vattenkokare, kaffekokare, brödrost, badkar, hårfön, tv, telefon, luftkonditionering vissa tider och balkong eller markterrass. Inredningen är klassisk och funktionell, och går i gula och blåa nyanser. När du bokar en lägenhet ingår inga måltider, men det är möjligt att boka till frukost eller halvpension.

Enrumslägenhet, 2-3 personer
I denna 23 m² stora enrumslägenhet finns två riktiga sängplatser och en extrasäng på 190x85 cm. Rummet kräver minst två fullt betalande, där kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Inga måltider ingår.

Tvårumslägenhet landutsikt, 2-4 personer
Denna lägenhet på 38 m² ligger i Olympus-delen, och har två riktiga sängplatser och två extrasängar som mäter 190x85 cm. Rummet kräver minst två fullt betalande, där kan bo max fyra vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Inga måltider ingår.

Tvårumslägenhet havsutsikt, 2-4 personer
Denna lägenhet ligger i Helios-delen, är 38 m² och har härlig havsutsikt. Lägenheten har två riktiga sängplatser och två extrasängar på 190x85 cm. Rummet kräver minst två fullt betalande, där kan bo max fyra vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Inga måltider ingår.

Barnsvit, 2-4 personer
I barnsviten på ca 40 m² får du två separata rum. Som namnet antyder är detta rum speciellt designat med barnfamiljer i åtanke, och särskilt barnen. I rummet finns till exempel tv med barnkanaler, välkomst-snacks i kylskåpet, ritpennor och kritor för barn upp till 8 år och Sony PlayStation om barnen är över 8 år. Här finns fyra riktiga sängplatser. Rummet kräver minst två fullt betalande, där kan bo max fyra vuxna och det är möjligt att få ett barnpris och en barnrabatt på vuxenpriset. Inga måltider ingår.

Familjesvit med havsutsikt, 2-5 personer
Här bor du i fina, moderna och ljust inredda sviter på ca 45 m² som ligger på någon av de översta våningarna, och som erbjuder en härlig havsutsikt. Du får två separata rum, fyra riktiga sängplatser samt en bäddfåtölj, som mäter 190x85 i utvikt läge. Rummet kräver minst två fullt betalande, där kan bo max fem vuxna och det är möjligt att få ett barnpris.


Mot betalning

Safety box.


Flygtrafiken kan tidvis vara något störande på hotellet.

Hotellet är uppdelat i två delar: Helios och Olympus. Vänligen notera att man behöver korsa en relativt trafikerad väg för att ta sig mellan dessa, och vi rekommenderar alla våra gäster att vara uppmärksamma och försiktiga kring vägen – särskilt om ni reser med barn.

Gluten- och laktosfria produkter finns att tillgå i huvudrestaurangen. Här förväntas män bära långbyxor.

Med All Inclusive ingår all mat samt vissa lokala drycker med eller utan alkohol mellan 10:30 och 23:00. Alla All Inclusive-gäster har möjlighet att få ett frukostpaket om de har tidigt hemflyg (beställs i receptionen senast 19:00 dagen före). En gång per vistelse har du i mån av plats möjligheten att äta till ett reducerat pris i hotellets temarestaurang. Då utgår en rabatt på 4 € per barn och 8 € per vuxna (gäller endast All Inclusive-gäster).

Luftkonditioneringen är endast igång 1/6-30/9, dock aldrig mellan kl 8-14.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider