Delphin Diva

Lara, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • barnklubb
  • Avstånd strand: 0 m
  • Avstånd till centrum: 16 km
  • pool_indoor
  • safety_box
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 2004, renoverat 2014
  • transfer_time: 30 min
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Laminatgolv
  • elevator
  • pool_slides
  • family_room
  • wellness
  • beach_towel
  • nbr_floors: 9
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 475
  • all_inclusive

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Familjefavorit med avslappnad elegans
Delphin Diva är ett populärt familjehotell i Lara som utstrålar klassisk lyx och elegans. Här bor du på ett stort område med idylliska trädgårdar där det råder en skönt avslappnad stämning och lugn atmosfär.

Här får du högklassig service i en smakfull miljö med flera små lugna områden som bjuder in till avslappning. Bland palmer och solsängar finns hotellets härliga pooler, och precis nedanför hotellet sträcker sig en bred sandstrand med pir.

Tack vare det generösa All Inclusive-programmet kan du njuta av utsökt mat och dryck dygnet runt, helt utan att tänka på kostnader eller planering. Med breda bufféer, ett tjusigt patisserie och flera snackbarer behöver du aldrig gå hungrig. Du behöver heller aldrig ha tråkigt, då du har fri tillgång till roliga aktiviteter, gym och ett läckert spa.

På Delphin Diva blir även barnen ordentligt bortskämda! Den tematiska barnbuffén, vattenparken, barnklubben, den rymdinspirerade spelhallen och minitivolit kommer bli garanterade semesterfavoriter. Med ljusa rum för upp till fem personer finns här dessutom plats för hela familjen.

Det här hotellet ingår i exklusiva Premium Collection, där du hittar våra absolut finaste och lyxigaste hotell.

Härligt poolområde precis intill stranden
Huvudpoolen på Delphin Diva ligger mitt i den vackra trädgården, inramad av solsängar, parasoller och paviljonger. Här arrangeras dagligen poollekar och vattenpolo, och du kan även testa vattengymnastik. Du behöver inte ens lämna solstolen för att få svalkande dryck, för det serveras av leende personal på rullskridskor! Här finns också en trevlig, till hälften övertäckt terrass, där stora kuddar har arrangerats mysigt och det råder en lugn semesterstämning.

Utöver detta får du två områden med barnpooler, en ny relaxpool samt en vattenpark med roliga vattenrutschbanor som de glada barnen kan susa ner för – några för de äldre och några för de yngre.

Den härliga stranden breder ut sig precis nedanför hotellet, och består av grovkornig sand med inslag av småsten som fortsätter ut i vattenbrynet. Här finner du solstolar och solsegel, och du som önskar ha det lite mer privat kan mot betalning hyra en underbar strandpaviljong. Från stranden sträcker sig en härlig pir ut i vattnet, med solsängar, parasoller och en bar som serverar dryck och enklare snacks helt All Inclusive! Vattnet blir ganska snabbt djupt, så håll ett öga på barnen när de leker i vattnet.

Mot betalning

Vissa vattensportsaktiviteter, reservation av strand- eller pirpaviljong.

Generös All Inclusive – dygnet runt!
I Delphin Divas exklusiva All Inclusive-program får du ett enormt utbud av förträfflig mat och dryck, tillgänglig alla tider på dygnet! Du kan avnjuta de smakrika bufféerna i en av huvudrestaurangens flera sektioner, eller ute på den stora terrassen med utsikt över havet i horisonten. Här ute tillagar kockarna spännande maträtter på grillen. I restaurangen finns en barnsektion med barnbuffé och färgglad inredning i äventyrlig prinsesstil.

På området finns flera snackbarer som serverar snacks såsom glass, kebab, korv med bröd och gözleme vid olika tidpunkter på dagen. Det finns också en engelskinspirerad pub där sport visas på storbildsskärm och snacks serveras även på natten.

I lobbybarens läckra loungemiljö kan du ta en drink innan middagen, och rekommenderas även ett besök på hotellets mysiga café för en kopp kaffe eller sött, turkiskt te. I lobbyn finns till och med ett vackert patisseri som serverar utsökta kakor och bakverk. Alla lokala och vissa importerade drycker är självklart inkluderade i All Inclusive-programmet.

På Delphin Diva finns hela sju à la carte-restauranger, och under din vistelse kan du, i mån av plats, besöka alla dessa helt kostnadsfritt en gång vardera! De är populära, så vi rekommenderar dig att boka bord i god tid. Du kan välja mellan italienskt, japanskt, kinesiskt, mexikanskt, sushi, turkiskt eller fisk. Några av restaurangerna ligger utomhus och öppettiderna kan därför variera beroende på väder och säsong.

Mot betalning

Vissa importerade drycker, middag på à la carte-restaurangerna utöver de inkluderade besöken

Lek i poolen eller barnklubben
Barnen trivs ofta bara det finns en stor pool, och på Delphin Diva har du utöver detta en vattenpark med roliga vattenrutschbanor!

Familjehotellet har såklart också en fin barnklubb där internationella aktivitetsguider står redo att ta hand om dina barn. Här finns många roliga faciliteter, till exempel en liten rutschbana som slutar i ett bollhav och en barnpool med vattenrutschbanor. Barnklubben är för alla barn i åldrarna 4-12. Det finns också en ungdomsklubb som är öppen vissa kvällar, där familjens tonåringar kan umgås med jämnåriga vänner och exempelvis spela videospel.

Barnen kommer älska kvällsbesöken på Delphin Divas minitivoli vid stranden. Här har de lyxen att kunna åka roliga åkattraktioner och karuseller helt utan extra kostnad! Ni kan också titta förbi spelhallen på undervåningen – den är alltid väldigt uppskattad.

Mot betalning

Spelhall och videospel.

Massor av aktiviteter för hela familjen
På Delphin Diva finns det en massa att hitta på. Under dagen arrangerar hotellets aktivitetsteam tävlingar och aktiviteter som bordtennis och dart. Gillar du tennis finns här två fina banor att spela på. Du som vill hålla formen kan delta i aerobics och morgongympa, eller besöka gymmet som har öppet varje dag!

Under kvällarna arrangeras underhållning i amfiteatern.

Hotellets rymdskeppsinspirerade spelhall erbjuder en massa skoj som spelmaskiner, bordfotboll och lufthockey. Glöm inte att besöka minitivolit – en garanterad succé bland barnen!

När du bor så nära Antalya bör du förstås besöka den häftiga semesterstaden. Hotellets shuttlebuss tar dig kostnadsfritt den 15 kilometer långa resan in till centrum; kom bara ihåg att boka en dag innan avresa. Minimum antal deltagare är 10 personer.

Kostnadsfritt wifi finns på hotellområdet och rummen.

Mot betalning

Spelhall, bowling, biljard, bordfotboll.

Ljusa rum för upp till fem personer
På Delphin Diva bor du i vackert inredda, ljusa och klassiska rum med fina faciliteter och plats för upp till fem personer i de rymliga familjesviterna.

Samtliga rum har tv, telefon, central luftkonditionering, safety box, hårfön, duschkabin, balkong, vattenkokare med kaffe och te, kostnadsfritt wifi samt laminatgolv. Ni kan dessutom ta för er från minibaren – helt All Inclusive!

Dubbelrum, 2-4 personer
Dubbelrummen på 26 m² är inredda med tre riktiga sängplatser. I de flesta rum finns en bäddsoffa som mäter 170x75 cm. På balkongen finns två stolar och ett bord. Mot ett mindre tillägg kan du välja havsutsikt eller delvis havsutsikt. Ni kan bo upp till tre vuxna och ett barn i dubbelrummen och ni ska vara minst två fullt betalande. Det finns möjlighet till ett barnpris samt en barnrabatt på vuxenpriset. Dubbelrummet kan också bokas som enkelrum mot tillägg.

Familjesvit Duplex, 3-5 personer
Familjesvit Duplex på 47 m² består av två rum fördelade på två våningsplan. Den nedre våningen har tre riktiga sängplatser och den övre har två. Båda våningarna har badrum, och på den nedre finns även en balkong med relativt höga räcken, eftersom Familjesvit Duplex ligger uppe på byggnadens översta våningar. Här kan ni bo upp till fyra vuxna och ett barn, varav tre ska vara fullt betalande. Det finns möjlighet att få ett barnpris och en barnrabatt på vuxenpriset. Det kan vara en god idé att hålla ett öga på småbarnen när de ska upp och ner för svitens trappa.

Slappna av i hotellets spa
Alldeles intill gymmet på Delphin Diva ligger ett imponerande spa som lockar med både ansiktsbehandlingar och massage. Vi kan varmt rekommendera en skrubb- och massagebehandling i det turkiska badet, hamam, som ger en extra jämn och hållbar solbränna.

Spaanläggningen är snyggt inredd med dämpad belysning och mörka möbler. Du känner avkopplingen så fort du stiger innanför dörren! Du kan helt kostnadsfritt utnyttja spaets bastu och det turkiska badet även om du inte önskar behandlingar.

Mot betalning

Behandlingar i hotellets spa.

Följ med på oförglömliga upplevelser!
Vi på Nazar är experter på att arrangera resor till Turkiet och vårt mål är att du ska fylla resväskan med massor av roliga och spännande upplevelser. Vi har därför satt samman ett brett program där våra erfarna guider tar med dig på halsbrytande actionutflykter, frestande shopping, fascinerande kultursevärdheter och förtrollande natur. Kontakta våra guider på destinationen för att veta mer och för att beställa dina utflykter.

Antalya
Hotellet ligger vid Antalya på Turkiets sydkust, som är en stor, modern semesterort som samtidigt har en utpräglad lokal karaktär. Stadens hjärta är den historiska stadskärnan med små, snirkliga gator, gamla stenhus och en charmig romersk hamn, och överallt vimlar det av spännande butiker och mysiga restauranger, men det finns också stora internationella shoppingcenter.


Handdukar till pool och strand finns att låna på hotellet.

Några av restaurangerna ligger utomhus och öppettiderna kan därför variera beroende på väder och säsong.

Från hotellet är det endast 16 km till flygplatsen och Antalya centrum.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider