Ramada Plaza

Antalya, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • barnklubb
  • Avstånd strand: 0 m
  • Avstånd till centrum: 1000 m
  • pool_indoor
  • safety_box
  • medical
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 2010, renoverat 2018
  • transfer_time: 30 min
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Laminatgolv/klinkers
  • elevator
  • family_room
  • wellness
  • beach_towel
  • nbr_floors: 17
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 303
  • all_inclusive

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Stadshotell med Antalyas bästa utsikt
På Ramada Plaza bor du centralt i Antalya, några hundra meter från den gamla stadsdelen, rika shopping- och kulturupplevelser. Trots det centrala läget råder en lugn och avslappnad stämning, och den undersköna utsikten över havet och bergen ger dig känslan av att vara i en fridfull oas långt från vardagens stress och jäkt. Ramada Plaza har allt som behövs för en romantisk semester med spännande upplevelser, och riktar sig särskilt till vuxna och par.

All Inclusive-hotellet ligger vackert i en sluttning och blickar majestätiskt ut över havet. Det är en hänförande syn från terrassen med utsikt över Taurusbergen.

Vänligen observera att hotellet inte lämpar sig för rörelseförhindrade på grund av trapporna, speciellt de ner till havet. Det finns inte hiss till alla nivåer.

Ramada Plaza är ett av Nazars härliga kvalitetshotell där du får mycket för pengarna, och en del av vår Holiday Collection. 

Mellan 6 november och 31 mars är service och faciliteter anpassade till vintersäsongen. Se specifika anpassningar under respektive kategori nedan.

Pool med utsikt över berg och hav
Det är omöjligt att inte bli överväldigad av den vackra utsikten från Ramada Plazas poolområde! Härifrån kan du beundra det glittrande Medelhavet med Taurusbergen i bakgrunden medan du njuter i solen. Vid poolen spelas musik, och här råder en härlig semesterstämning. Det finns också en liten, separat barnpool.

Det finns ingen strand vid Ramada Plaza då det ligger på en klippvägg, men hotellet har verkligen utnyttjat det unika läget till fullo. Hela vägen ner till havet har man byggt terrasser på olika plan, där du kan slappna av i en solsäng. Vid en av terrasserna finns en liten bar och här serveras mumsiga, nygräddade gözleme-pannkakor några timmar om dagen. Från terrasserna fortsätter trappan ända ner till havet, där du kan bada och simma ut till hotellets egen flotte längre ut i vattnet.

Hotellet har byggt en underjordisk tunnel som binder samman huvudbyggnaden med de fina terrasserna på klippväggen, så att du utan större ansträngning kan komma till solterrasserna och vattnet. Du kan ta hiss till tunneln, men det är trappor mellan de olika nivåerna, så det är därför inte optimalt för rörelsehindrade.

Notera att vattnet är djupt och att man behöver vara simkunnig för att få bada.

Poolområdet är väldigt populärt, så det kan vara en god idé att vara tidigt ute om du vill försäkra dig om att få en solsäng här.

Mellan 6 november–31 mars råder följande anpassningar till vintersäsongen på detta hotell:

En inomhuspool och en barnpool håller öppna. Andra vattenaktiviteter håller stängt.

Strandfaciliteter håller öppet beroende på väder, med begränsat antal solsängar och annan service.

Fint All Inclusive-program
På Ramada Plaza bor du på ett centralt stadshotell, men kan ändå glädjas åt All Inclusive! Alla tre huvudmåltider serveras som bufféer, och du kan också få sen frukost om du skulle vilja sova extra länge.

Under dagen serveras det kostnadsfritt lätta rätter såsom burgare, pizza och pastarätter samt dryck och glass ett par timmar på eftermiddagen. Lobbybaren som serverar drycker är öppen dygnet runt, och alla lokala drycker ingår i All Inclusive-programmet. Vid midnatt serveras en buffé med nattmat i huvudrestaurangen.

Ramada Plaza har en temarestaurang som kan besökas i mån av plats och mot betalning. Här serveras spännande fiskrätter och kötträtter. Restaurangens öppettider varierar i förhållande till säsong. Kom ihåg att boka plats i god tid!

Mot betalning

Besök på temarestaurangen, room service, internationella drycker, färskpressad juice.

Mellan 6 november–31 mars råder följande anpassningar till vintersäsongen på detta hotell:

Tre barer håller öppna och ingår inte i All Inclusive-konceptet.

På det här hotellet anordnas en stämningsfull jul- och nyårsgala den 24 respektive 31 december som ingår i resans pris. På galorna gäller klädkoden smart casual/festklädsel. Shorts, sandaler och liknande är inte tillåtna. Har du frågor? Kontakta oss gärna för mer information.

Upptäck Antalyas gamla stadsdel
När du bor på ett hotell med så bra läge är det som upplagt för att utforska omgivningarna – särskilt Antalyas vackra gamla stadsdel! Vi rekommenderar att promenera de ca 500 meterna till den gamla stadsdelen. Området kring den gamla hamnen är vackert och levande, och där kan du promenera längs båtarna eller njuta av utsikten över hamnen med Taurusbergen i bakgrunden – en otrolig syn alla tider på dygnet!

Ramada Plazas gym är professionellt utrustat med möjlighet för styrketräning och gruppträning såsom spinning och morgongymnastik. Du kan även passa på att besöka hotellets härliga spaanläggning. 

På kvällarna kan du slå dig ner i baren Indigo Club, där det spelas livemusik några kvällar i veckan. Du kan också njuta av en drink i lobbybaren där en pianist ibland spelar stämningsfull musik. Det finns gratis wifi i lobbyn och på rummen.

Mellan 6 november–31 mars råder följande anpassningar till vintersäsongen på detta hotell:

Underhållningen består enbart av livemusik.

Fina rum med vacker utsikt
Även om rummen på Ramada Plaza är fina i både stil och inredning, överträffas allt av den vackra utsikten över havet och Taurusbergen. De flesta rummen har delvis havsutsikt samt utsikt över de närliggande byggnaderna.

Alla rum har balkong, minibar, tv, wifi, telefon, vattenkokare med kaffe och te, safety box, central luftkonditionering samt dusch eller badkar. På Ramada Plaza har de flesta rum även strykjärn och strykbräda.

Vissa rumstyper är inte tillgängliga under vintersäsongen 6 november–31 mars. Sök i bokningsmotorn för att se tillgänglighet.

Dubbelrum 2-3 personer
Dubbelrummen på ca 30 m² är fina och har två riktiga sängplatser. Här kan man bo upp till tre vuxna, varav en person sover i extrasäng som mäter 180x80 cm. Mot ett tillägg kan du få denna rumstyp som enkelrum. De flesta rummen har delvis havsutsikt samt utsikt över de närliggande byggnaderna.

Dubbelrum stadsutsikt, 2 personer
Dubbelrum med stadsutsikt ligger i Ramada Plazas annexbyggnad, i anslutning till huvudbyggnaden. Här finns endast fem våningsplan, och du har därför utsikt mot staden istället för den läckra utsikt som kan fås från huvudbyggnaden. I detta dubbelrum på ca 25 m² finns två riktiga sängplatser och här kan bo två personer. Det är möjligt att boka rummet som enkelrum mot ett tillägg.

Familjesvit, 3-4 personer
För familjer som reser tillsammans erbjuder vi dessa stora, fina sviter. Sviten på ca 55 m² har två separata rum och två badrum. I ena rummet finns två riktiga sängplatser och i det andra finns en. Ni kan bo upp till fyra vuxna här, varav en sover i bäddsoffa som är 180x80 cm. Det krävs minst tre fullt betalande.

Exklusivt spa
Ramada Plazas spa är verkligen läckert och dess interiör utstrålar avslappnad elegans. Hamam, ångbad, bastu och inomhuspool kan nyttjas fritt, och mot betalning kan du dessutom unna dig själv lite extra välbefinnande med en lyxig skönhetsbehandling eller en avkopplande massage. Efter din behandling kan du slappna av i det fina avslappningsrummet, där det stora akvariet med exotiska fiskar skapar en närmast meditativ stämning.

Här finns en särskild VIP-avdelning med speciell service och exklusiva faciliteter, som kan användas mot betalning. 

Mot betalning

Behandlingar och tillgång till VIP-avdelningen i hotellets spa.

Följ med på oförglömliga upplevelser!
Vi på Nazar är experter på att arrangera resor till Turkiet och vårt mål är att du ska fylla resväskan med massor av roliga och spännande upplevelser. Vi har därför satt samman ett brett program där våra erfarna guider tar med dig på halsbrytande actionutflykter, frestande shopping, fascinerande kultursevärdheter och förtrollande natur. Kontakta våra guider på destinationen för att veta mer och för att beställa dina utflykter.

Antalya
Hotellet ligger i Antalya på Turkiets sydkust, som är en stor, modern semesterort som samtidigt har en utpräglad lokal karaktär. Stadens hjärta är den historiska stadskärnan med små, snirkliga gator, gamla stenhus och en charmig romersk hamn, och överallt vimlar det av spännande butiker och mysiga restauranger, men det finns också stora internationella shoppingcenter.


Eftersom att det finns många nivåer och trappor är hotellet inte optimalt för rörelsehindrade.

Poolområdet är väldigt populärt, så det kan vara en god idé att vara tidigt ute om du vill försäkra dig om att få en solsäng här. Notera att havet är djupt vid hotellet och att man behöver vara simkunnig för att få bada.

Mellan 6 november och 31 mars är service och faciliteter anpassade till vintersäsongen. Se specifika ändringar under varje kategori i hotelltexten.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider