Atak Apart

Alanya, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 500 m
  • safety_box
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals:
  • built_year: 1999, renoverat 2018
  • transfer_time: 2 h
  • room_minibar
  • room_floor: Klinkers
  • elevator
  • family_room
  • nbr_floors: 5
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 31

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Härliga semesterlägenheter nära centrala Alanya
För många skandinaver är Alanya på den turkiska Rivieran det ultimata semesterparadiset. Kombinationen av vackra sandstränder, ett livfullt hamnområde, massor av shoppingmöjligheter, underskön natur och en fascinerande historia har under flera år lockat tusentals turister varje sommar. Nazar har länge haft stadshotell i Alanya, men på Atak Apart får du privata semesterlägenheter ca 2,5 km från centrala Alanya, som bjuder på den perfekta möjligheten att utforska Alanyas många frestelser på egen hand!

Atak Apart är ett litet, mysigt hotell, som ligger nära Alanyas berömda Kleopatrastrand och centrum. Hotellet renoverades för några år sedan och rummen och de gemensamma områdena är välhållna och funktionella. Atak är ett bra alternativ för dig som gärna vill bo privat, men samtidigt vill njuta av hotellets faciliteter, och i de rymliga lägenheterna kan ni bo upp till sex personer tillsammans.

Även om Atak ligger lite avsides på en lugn gata, är hotellet ett stadshotell, och visst oljud utifrån bör förväntas.

Gå i Kleopatras fotspår på stranden
Från Atak är det en kort promenad till Kleopatrastranden, som enligt legenden fått sitt namn av självaste Julius Caesar, som tyckte att stranden var lika vacker som den berömda, egyptiska drottningen. Här finns solsängar och parasoller och åtskilliga strandbarer som säljer glass, dryck och snacks. Längs med Kleopatrastranden löper en lång strandpromenad som bjuder in till vackra promenader i solnedgången. På Atak finns ett litet poolområde med separat barnpool samt solsängar och parasoller.

Observera att det inte ingår badhanddukar och det är inte tillåtet att ta med sig handdukar från hotellrummet till pool eller strand, så det kan vara en bra idé att ta med sig en badhandduk hemifrån.

Mot betalning
Hyra av solsängar och parasoll samt mat och dryck på stranden.

Mat och dryck
Frukosten serveras, mot betalning, som en buffé i restaurangen med ägg, ost, juice, bröd, marmelad; kort och gott allt du behöver för att gå på upptäcktsfärd med laddade batterier! 

Utöver detta är det möjligt att, mot betalning, köpa snacks, glass och dryck i den mysiga baren utomhus. Det vimlar av caféer och restauranger i centrala Alanya, ca 2,5 km från hotellet, så du bjuds på goda möjligheter att prova både de lokala specialiteterna och välkända, internationella favoriträtter under semestern.

Mot betalning
Mat och dryck.

Utforska Alanya
Även om du har alla möjligheter att slappa, både vid poolen och vid stranden under din semester, lockar ett boende på Atak verkligen till upplevelser i lokalområdet. Gå vilse bland de små snirkliga sidogatorna och se turkiska män spela backgammon på de lokala caféerna, eller shoppa loss på Alanyas stora handelsgator, där det vimlar av läderbutiker, smyckehandlare och souvenirbutiker.  

Du kan hitta en favorit i det enorma utbudet av restauranger i stan, eller dansa ända till morgonen på Alanyas många barer och nattklubbar. Om du gillar natur och historia bjuder Alanyas gamla borg in till en fantastisk utflykt högt upp på en klippa. Fråga också våra guider på destinationen, som arrangerar spännande utflykter till områden utanför staden.

Vill du ha lite förströelse på hotellet kan du spela dart eller bordtennis. Du kan också tillbringa ett par timmar i hotellets hamam, där du kan skämma bort dig själv med den ultimata turkiska upplevelsen, turkiskt bad. Här skrubbas hela kroppen och blir redo för en härlig, brun sommarkulör. På hotellet finns gratis trådlöst internet i lobbyn och vid poolen.

Mot betalning
Biljard, hamam, behandlingar i wellnesscentret.

Rymliga lägenheter för hela familjen
Lägenheterna på Atak Apart är välbehållna, funktionella och består av ett sovrum samt ett kombinerat sov- och uppehållsrum i förlängning av köket. I köket finns god förvaringsplats samt kylskåp och vattenkokare.

Hela lägenheten präglas av en intim och hemtrevlig atmosfär och i lägenheten finns tv, ett stort badrum med duschkabin och hårfön, samt safety box och individuell luftkonditionering i det kombinerade sov- och uppehållsrummet. På golven ligger klinkers och alla lägenheterna har balkong.

2-rumslägenhet, 2-6 personer
I lägenheten kan ni bo upp till sex personer, varav fyra kan vara vuxna. Här finns fyra riktiga sängar och två bäddsoffor. Lägenheten är på ca 30 m². Det är möjligt att, mot ett tillägg, boka lägenheten som enkelrum. Det är också möjligt att boka lägenheten med frukost mot ett tillägg.

Mot betalning
Luftkonditionering och safety box.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider