SUNRISE Garden Beach Resort

Hurghada, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • uppvärmd pool
  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • spa

Hotellbeskrivning

Sunrise Garden Beach Resort är ett populärt resmål för familjer, och det är inte svårt att förstå varför. Beläget vid Egyptens Röda havskust erbjuder detta resort komplex en imponerande uppsättning faciliteter och aktiviteter som håller familjer återkommande.

En av de mest attraktiva fördelarna är den stora privata stranden. Här kan gästerna njuta av strandlivet och bada i det kristallklara havsvattnet. Stranden är exklusivt för hotellets gäster och erbjuder även en restaurang med havsutsikt.

Utöver den fantastiska stranden kan gästerna njuta av resortens vackra trädgårdstomt. Här finns flera stora pooler, varav en har en 12-rutschbana som garanterat kommer att underhålla både barn och vuxna. Oavsett om man vill simma, plaska eller helt enkelt koppla av vid poolen finns det gott om utrymme och alternativ att välja mellan.

För att hålla gästerna underhållna finns det ett brett utbud av aktiviteter och fritidsmöjligheter på resorten. Oavsett om man är intresserad av vattensporter, lekar eller avkopplande spa-behandlingar finns det något för alla. Barnen kan delta i barnklubben och njuta av särskilt anpassade aktiviteter och evenemang som är utformade för att roa och underhålla dem.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider