Clarion Collection Hotel Valdemars

Riga, Lettland Flagga - Lettland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Air Conditioning
  • Health & Fitness center (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Parking
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Travel Safe
  • WLAN
  • Bar

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger i Riga. Boendet är placerat i stadens centrum och ligger ungefär 20 km från stranden.

Boendet har 83 rökfria rum som lätt nås med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Inrättningen har likaså bagageförvaring och ett kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. På boendet finns även ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet. På hotellet erbjuds även rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För hemtrevliga temperaturer finns luftkonditionering installerat i rummen. I de flesta rummen finns balkong. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en telefon, en TV-apparat och wifi. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym, gymnastik, aerobics, spa, en bastu och ångbad. Underhållning erbjuds dessutom i form av ett kasino.

På boendet finns en restaurang, en matsal och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider