Amada Colossos

Faliraki, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • Avstånd strand: 0 m
  • Avstånd till centrum: 5 km
  • safety_box
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 1977, renoverat 2017-18
  • transfer_time: 30-60 min
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Klinker
  • elevator
  • pool_slides
  • family_room
  • wellness
  • nbr_floors: 9
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 699
  • all_inclusive

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Läckert All Inclusive-hotell med vattenpark
Stilfulla Amada Colossos ligger precis vid en härlig strand i den lilla semesterorten Kalithea. Trivselnivån är hög och hela familjen kan roa sig i hotellets egen vattenpark som erbjuder såväl vattenrutschbanor och vattensporter för de större, som vattenlekplats för de mindre barnen. Den stora och avlånga huvudpoolen är hotellets hjärta. Den ligger omgiven av solsängar och parasoller, och har två så kallade Swim Up Bars - barer inbyggda i poolen!

Området vid poolen är uppdelat i två avdelningar; i den ena är det liv och rörelse, aktiviteter och musik, och i den andra är det en lugnare och mer avslappnad stämning. Hotellet är uppdelat i två områden, ett område för familjer och ett annat för endast vuxna, så att alla kan slappna av och njuta av det som passar en bäst.

I hotellets restauranger och barer kan du njuta av All Inclusive-programmets stora utbud av färgglada drinkar, svalkande drycker och läcker mat. En tio minuter taxiresa bort ligger Faliraki åt ena hållet och Rhodos stad åt det andra med mysiga gränder, shopping och nöjen.

Amada Colossos och andra kvalitetshotell där du får mycket för pengarna hittar du i Nazars Holiday Collection.

Vattenpark för både stora och små
Det fantastiska poolområdet på Amada Colossos består av en huvudpool med en aktiv del och en relax-del, och en separat barnpool. Den stora huvudpoolen utgör hotellets samlingspunkt, och är över 100 meter lång. I detta snyggt designade poolområde finns även en del med jacuzzi, samt en smoothiebar och poolbar.

Hotellets vattenpark erbjuder massor av plask, lek och fartfyllda aktiviteter för både stora och små! Här finns fem magkittlande vattenrutschbanor att susa ned för, antingen med eller utan badring. Här finns också andra skojiga vattenaktiviteter såsom vattenvolleyboll och hinderbana. För de yngsta barnen finns en uppskattad vattenlekplats med torn, mindre vattenrutschbanor och vattenfall! Vattenparken har öppet under större delen av dagen under högsäsong.

Du som hellre vill njuta på stranden hittar den precis framför hotellområdet. Det är en sandstrand med visst inslag av grus och sten, och vattnet har den där härligt turkosa färgen som är typisk för de grekiska öarna.

Både på stranden och runt poolerna finns solsängar och parasoll utan extra kostnad för hotellets gäster.

Härlig All Inclusive!
På Amada Colossos ingår All Inclusive i priset, så du kan slappna av utan att tänka på pengar under semestern! Hotellet har flera moderna restauranger och barer, där du kan njuta av All Inclusive-utbudet av lokala drycker, internationell alkohol och läsk.

Frukost-, lunch- och middagsbuffé serveras i huvudrestaurangen, där du kan njuta av olika teman varje kväll. Ett urval av show cooking-stationer, hälsosamma alternativ och salladsbar erbjuds också vid måltiderna. Olika typer av snacks serveras mellan huvudmålen, så du behöver aldrig gå hungrig! Restaurangen stänger 21.30 och öppnar igen mellan 22.30 och 02.00, då med ett mindre urval rätter.

Vänligen observera att huvudrestaurangen har två separata områden – ett för vuxna över 18 år och ett annat för familjer.

På hotellet finns tre temarestauranger där du kan välja mellan italienskt, grekiskt, eller asiatiskt. I mån av plats kan du kostnadsfritt besöka alla tre restauranger, en gång vardera per vecka. Kom ihåg att boka bord på plats.

Klädkoden i restaurangerna är så kallad smart casual. För män gäller shorts eller långbyxor i proper stil. Badkläder och sandaler är inte tillåtna.

Mot betalning

Vissa importerade drycker och vissa rätter på temarestaurangerna.

Vattenpark, barnklubb och ungdomsklubb!
Barnens stora favorit är Amada Colossos vattenpark, där det utöver vattenrutschbanor finns olika vattenaktiviteter såsom vattenvolleyboll och hinderbana samt en vattenlekplats med vattenfall och mindre rutschbanor för de yngsta.

Flera dagar i veckan arrangeras olika aktiviteter vid den internationella barnklubben för barn mellan 4-10 år. Dagen avslutas med minidisco på kvällen, där barnen dansar loss med sina nyfunna vänner. På hotellet finns även en havsinspirerad lekplats.

För de äldre barnen är det juniorklubben som gäller. Roliga spel, internethörna, stora tv-skärmar och eget snacks gör att de helst inte vill lämna klubben.

För de minsta barnen finns fina skötrum på hotellet.

Sport och kvällsunderhållning
Fyll tiden mellan besöken i vattenparken och den vackra poolen med någon av de roliga aktiviteterna på hotellområdet och vid aktivitetspoolen. Här finns beachvolleyboll, tennis, bordtennis och olika poollekar. Flera dagar och kvällar i veckan anordnas härlig underhållning och kvällsshower för hela familjen.

Du kan också bege dig till den fina spaanläggningen där du kan bada bastu eller avnjuta en skön behandling. Här finns även ett mindre men välutrustat gym.

Wifi finns kostnadsfritt på hela hotellet, inte på stranden.

Mot betalning

Behandlingar i hotellets spa.

Stilrena rum
Rummen på Amada Colossos är fräscha, stilrena och ljust inredda och har dusch, telefon, tv, litet kylskåp, luftkonditionering, vattenkokare, safety box och balkong. På alla rum finns badrock, badtofflor och kostnadsfri wifi.

Dubbelrum för 2 personer, 2 personer
Här får du ett dubbelrum på 23 m² med två riktiga sängplatser. Rummet kräver två fullt betalande och där kan bo max två vuxna. Rummet bokas antingen med landsutsikt eller med havsutsikt mot extra kostnad. Det kan bokas som enkelrum mot ett tillägg.

Dubbelrum för 3 personer, 2-3 personer
Här finns två riktiga sängplatser och en bäddsoffa eller extrasäng som mäter 180x90 cm för den tredje personen. Storleken är 23 m². Rummet kräver minst två fullt betalande, där kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Rummet bokas antingen med landsutsikt eller med havsutsikt mot extra kostnad. 

Familjerum Seaside, 2-3 personer
I familjerummet på 29 m² får du två sovutrymmen som separeras av en skjutvägg av glas. Det finns två riktiga sängplatser och två extrasängar som mäter 200x90 cm. Rummet kräver minst två fullt betalande, där kan bo max tre vuxna och det är möjligt att få ett barnpris. Rummet har begränsad havsutsikt (Seaside).

Familjerum havsutsikt, 2-4 personer
I detta 35 m² stora familjerum med härlig havsutsikt får du två sovutrymmen som separeras av en skjutvägg av glas. Det finns två riktiga sängplatser och två bäddsoffor med måtten 200x90 cm. Rummet kräver minst två fullt betalande, här kan bo max fyra vuxna och det är möjligt att få ett barnpris.


Utöver Amada Colossos lugna relax-pool kan du besöka hotellets harmoniska spaavdelning för en stunds avslappning. Ett besök i bastun eller en lyxig och skön kropps- eller ansiktsbehandling (mot betalning) kommer garanterat ge dig en härligt avslappnad semesterkänsla.

Mot betalning

Behandlingar i spaet.


Amada Colossos vattenpark är öppen från juni till mitten av oktober och öppettiderna är 10-18 dagligen, med reservation för dåliga väderförhållanden. Det finns livräddare runtom i vattenparken. Alla gäster som använder faciliteterna i vattenparken måste kunna simma och barn mellan 4-18 år måste vara i sällskap av en vuxen. Vattenrutschbanorna har en minimumlängd på 120 cm. Observera att hotellet kan ändra dessa regler med kort varsel.

Klädkoden i restaurangerna är så kallad smart casual. För män gäller shorts eller långbyxor i proper stil. Badkläder och sandaler är inte tillåtna.

För småbarn mellan 6 månader-4 år finns fina skötrum på hotellet.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider