Copthorne Tara Hotel London Kensington

Kensington, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats London Gatwick (LGW): 87.1 km (1 hour 14 mins)
  • Flygplats London-Heathrow (LHR): 22.7 km (31 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 3,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet befinner sig boendet ligger precis vid en huvudgata och ligger i Londons hjärta. Endast ett fåtal meter från boendet finns restauranger, barer och affärer. Det finns goda förbindelser till flygplatsen London - London City Airport (LCY) som ligger endast 12 km från boendet. Till flygplatserna London - Heathrow (LHR) och London - Gatwick (LGW) är det 14 km och 30 km.

Hotellet som erbjuder 833 rum, sju sviter och 687 dubbelrum befinner sig i en byggnad med 12 våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Dygnet runt står gästerna flerspråkig personal vid receptionen var in- och ut-checkning är möjlig 24 timmar om dygnet. En garderob, bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor, en bankomat och en drickautomat bidrar till en komfortabel vistelse. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (avgiftsbelagt). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På boendet finns även en tidningskiosk och ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, medicinsk assistans, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice och en tvättautomat. Resande med cykel kan använda det privata cykelförrådet. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat. För konferenser, föredrag eller sammanträden står sju rum till förfogande.

I rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Separata sovrum kan arrangeras. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Utöver det finns ett strykjärn med strykbräda och en byxpress. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. En solterrass bjuder in till avkoppling. På boendet finns även möjlighet till aktiviteter som ett gym och spa, massagebehandlingar, samt solbad. Aktiviteterna är avgiftsbelagda.

På boendet finns en matsal, ett café och en bar. Gästerna skäms bort i den rökfri restaurangen. Restaurangen är utrustad med både klimatanläggning och barnstolar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. En innehållsrik frukostbuffé är garant för en skön start på dagen. För lunch och middag står valet mellan a la carte och meny. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider