Hotel Aranea

Barcelona, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Air Conditioning
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Smoke-free
  • WLAN
  • Bar

Hotellbeskrivning

Hotellet har ett förträffligt läge för affärsresenärer, med dess placering i centrala Barcelonas. Regionen bjuder på många möjligheter under sommaren som under vintern för företagsamma semestrare. Skidåkare får sina pengar värda och kommer avnjuta det alpina skidområdet 185 km var en kan avnjuta såväl längdskidsåkning som skidliftar. Under sommaren lockar stränderna längs kusten till badutflykter (ca. sex km).

Hotellet som är utrustad med en hiss förfogar över 14 enkelrum och 71 dubbelrum. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Som servicetjänster ses boendet tillhör bagageförvaring. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Faciliteterna är rullstolsanpassade. I boendet finns ett TV-rum. På hotellet erbjuds även rumservice, en väckningstjänst, tvättservice och en tvättautomat. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. I de flesta rummen finns balkong. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även ett minikylskåp. Här finns även en direktvalstelefon, en TV-apparat och wifi. Uppbäddningsservicen ger gästerna extra komfort. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka två rullstolsanpassade rum. Hotellet erbjuder rökfria rum.

På terrassen finns bekväma solstolar. Det går att nå pisterna med skidlifter.

På boendet finns en frukostsal och en bar. Gästerna kommer att tas om hand om i restaurangen (icke-rökare, buffé, luftkonditionering och barnstol). En innehållsrik frukostbuffé lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider