En Vie Beach

Alanya, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd till centrum: 400 m
  • Flygplats Gazipasa (GZP): 41.3 km (45 mins)
  • Flygplats Antalya (AYT): 127 km (2 hours 0 mins)
  • Distance Centre: 400m

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

❝ Ett modernt hotell precis vid stranden

En vie Beach är ett 3-stjärnigt elegant vuxenhotell mitt på östra stranden, med bara 5 minuters gångavstånd till Alanyas livliga hamn. Hotellet är lyxigt inrett med en modern skandinavisk stil och är perfekt för dig som vill bo centralt i det härliga Alanya.

Hotellet består av ett annex och en huvudbyggnad. I huvudbyggnaden hittar du den populära restaurangen som serverar välsmakande rätter och färgrika cocktails, det är även i denna byggnad som frukosten serveras. Här finns 20 stycken rum, och i några av rummen har du hel- eller delvis havsutsikt. I annexbyggnaden, som ligger på andra sidan av huvudvägen ligger resterande rum. På stranden kan hotellets gäster använda solstolar och parasoll gratis, vill du däremot hellre koppla av i en Cabanas/Sun Loungers får du betala en liten avgift. Hotellet erbjuder även en mini-pool där du under varma dagar kan kyla ner dig, den är däremot inte till för att simma i.

Gratis internet är tillgängligt över hela hotellet. Observera dock att anslutningen är både instabil och långsam och att det därför inte går att streama filmer etc.

Var uppmärksam på att mellan 15 nov – 15 mars har vi begränsad guideservice. Detta betyder att det inte kommer vara en guide på flygplatsen vid ankomst och hemresa eller på hotellen. En skandinavisk / engelsktalande guide kommer att vara tillgänglig för nödsituationer på telefon + 90 541 539 5000.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider