Hotel Three Corners Ocean View - Adults only

El Gouna, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 2 km
  • Flygplats Hurghada (HRG): 40.8 km (44 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Strandhotellet är idealt för vuxna som vill vara för sig själva under semestern och befinner sig i El Gouna. I närheten finns en rad affärer. Den närmsta flygplatsen Hurghada (HRG) ligger ungefär 30 km från boendet.

Semesterorten har 157 rum som lätt nås med en hiss. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Bagageförvaring och en bankomat står till förfogande för gästerna. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. För filmintresserade heter det "bio-kväll!". I anläggningen finns ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, transferservice, rumservice, en väckningstjänst, tvättservice, en tvättautomat, en piccoloservice och flygbuss. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

Från balkongen eller den privata terrassen, som är en del av de flesta rummens kan gästerna avnjuta den lugnande, partiella, havsutsikten. I flertalet rum ses havsutsikten, vilket skapar en härlig atmosfär. Det är möjligt att boka separata sovrum. Extrasängar finns tillgängliga. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även en te-/kaffemaskin. Bekvämligheter som en telefon, satellit-TV och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch, samt hårtork och sminkspegel.

Poolanläggningen, med pooler både inomhus och utomhus, erbjuder härliga badupplevelser. Uppfriskande drycker i poolbaren och härlig avslappning i bubbelpoolen (avgiftsbelagt) får alla vattenkatter på bästa humör. Solstolar och parasoll garanterar härlig avslappning. Boendet erbjuder boccia, beachvolleyboll och squash och mot en extra avgift kan man även aktivera sig med ridning. Ett flertal sporter, däribland vattensporter som kanotpaddling och vattenaerobic och vindsurfing, draksurfning, snorkling och dykning erbjuds (avgiftsbelagt). Med bordtennis, biljard, dart, gymnastik och aerobic på semesterorten har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. På boendet finns olika wellnesserbjudanden såsom spa, en bastu, ångbad, skönhetssalong och massagebehandlingar, samtliga mot avgift. Externa arrangörer erbjuder en skönhetssalong. Livemusik och ett disco innebär ytterligare möjligheter att forma sin fritid.

På boendet finns ett café, en bar och en lobbybar. Läckra specialiteter väntar gästerna i de två rökfria restaurangerna med luftkonditionering. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av all-inclusive. Till frukost, lunch och middag dukas en lika välfylld som läcker buffé upp för gästerna. Dieträtter och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider