D Varee Diva Bally Sukhumvit

Bangkok, Thailand Flagga - Thailand

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • gym
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 500

Hotellbeskrivning

I ett åtta-våningshus, och i ett fem-plansannex finns sammanlagt 20 juniorsviter, sex sviter, sex lägenheter, 21 enrumslägenheter och 25 dubbelrum. På detta lägenhetshotell finns en hiss. I receptionen i välkomsområdet, var det är möjligt att checka in och ut, dygnet runt, hälsas gästerna välkomna av flerspråkig personal. Boendet erbjuder även bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. På hotellet finns även en tidningskiosk och ett TV-rum. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, rumservice, tvättservice, en tvättautomat, en piccoloservice och flygbuss. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns ett kök och badrum. Även luftkonditionering är installerat. Balkong är standard i flesta rummens. Samtliga rum har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är inredda med heltäckningsmatta. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp, en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en DVD-spelare och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Lägenhetshotellet erbjuder rökfria rum och rökrum.

I bassängområdet utomhus utlovas härliga bad. På terrassen kan gästerna slappa i solen. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Här finns även möjligheten att varva ned med gym, aerobics, spa, massagebehandlingar och hydroterapibehandlingar.

På boendet finns en matsal, en frukostsal och en bar. För gästerna finns en rökfri restaurang med klimatanläggning till hands. Även barnstolar och en separat rökavdelning står till förfogande. Varje morgon tillbereds en härlig frukostbuffé. Senare under dagen, till lunch och middag, finns möjligheten att beställa från meny.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider