The Albus Hotel Amsterdam City Centre

Amsterdam, Nederländerna Flagga - Nederländerna

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Amsterdam (AMS): 16.0 km (28 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Restaurant(s)
  • Travel Safe
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Tack vare det centrala läget i Amsterdam är cityhotellet en perfekt utgångspunkt för att upptäcka området, som är idealt för affärsresenärer. Hotellets gäster finner en anslutning till kollektivtrafiken 200 m från boendet.

Boendet har 75 rökfria rum och sex juniorsviter. Receptionen är bemannad dygnet runt. Som servicetjänster ses hotellet tillhör bagageförvaring. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. På boendet finns även en tidningskiosk och ett TV-rum. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, medicinsk assistans, transferservice, en piccoloservice och flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns luftkonditionering. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en plattskärmstv, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch, samt sminkspegel och badrockar. Något särskilt gästerna av kosmetika och ett urval av handdukar i badrummen. Därutöver går det att boka handikappanpassade badrum.

Boendet erbjuder olika sport- och fritidsaktiviteter. I fritidsområdet erbjuder hotellet cykelåkning/mountainbikeåkning. Mot en extra kostnad kan en även aktivera sig med ett gym.

Gästerna kan avnjuta den härliga ambiensen i den rökfria restaurangen. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en innehållsrik frukostbuffé, lunch och middag. Dieträtter och ekologisk kost förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål. Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider