Scandic Asker

Askers kommun, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Health & Fitness center (On-Site)
  • Parking
  • Restaurant(s)
  • Smoke-free
  • Travel Safe
  • WLAN

Hotellbeskrivning

Hotellet i Asker välkomnar gästerna till ett unikt boende som har alla förutsättningar för en trevlig och inspirerande vistelse. Boendet är utmärkt för såväl affärsresenärer som för familjer. I närheten finns en rad affärer.

167 rökfria rum och en varm och inbjudande ambiens, väntar gästerna. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). Bagageförvaring, ett TV-rum, rumservice, tvättservice, 14 Konferensrum, ett businesscenter och en tvättautomat står till förfogande för gästerna. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. För parkering står ett garage (avgiftsbelagt) till förfogande. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Dagstidningar finns att tillgå, mot en extra kostnad.

Mot avgift går det att få en extrasäng. På rummet finns det ett skrivbord. Här finns även ett kylskåp. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Rum finns en TV-apparat och wifi (gratis). I badrummen finns hårtork och sminkspegel. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka 30 rullstolsanpassade rum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Huset erbjuder olika sport- och fritidsaktiviteter. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med gym, gymnastik, aerobics och spa.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en lobbybar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Dagligen serveras frukost och middag. Man kan även beställa från menyn, som även inkluderar specialkost som vegetariska rätter och ekologisk kost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider