Club Sidar Apart

Alanya, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Internet

Distans

  • Distance center: 500mm

Hotellbeskrivning

❝Centralt lägenhetshotell för hela familjen

Club Sidar är ett väldigt centralt lägenhetshotell med bara 250 meter till Kleopatrastranden och 500 meter till Alanyas centrum som är fyllt med restauranger, barer och butiker för shoppingsugna. Hotellet består av tre byggnader runt omkring ett stort poolområde med en fin solterrass, pool, barnpool samt en pool med två vattenrutschbanor. Här finns också turkiskt bad med möjlighet till massage mot en extra kostnad, en minimarket samt ett konferensrum.

Alla lägenheterna har ett pentry där du kan tillaga enkla måltider om du inte känner för att äta ute, annars finns möjligheten att köpa mat i hotellets restaurang eller ta en drink i poolbaren. Hotellet arrangerar kvällsunderhållning, deltagande mot en avgift.  

Internet är tillgängligt i lobbyn, poolområdet och i lägenheterna mot betalning. Observera dock att anslutningen är både instabil och långsam och att det därför inte går att streama filmer etc.

Var uppmärksam på att mellan 15 nov – 15 mars har vi begränsad guideservice. Detta betyder att det inte kommer vara en guide på flygplatsen vid ankomst och hemresa eller på hotellen. En skandinavisk / engelsktalande guide kommer att vara tillgänglig för nödsituationer på telefon + 90 541 539 5000.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider

Recensioner