Hotel Di Stefano

Pisa, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Pisa (PSA): 4.7 km (14 mins)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • distance_city: 100

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell befinner sig vid en flod, ett par steg från stadskärnan Pisa, favoritsevärdheterna nås inom 400 m. De närmsta inköpsmöjligheterna har gästerna en kort bit bort: 2,5 km. Till flygplatsen Pisa (PSA) är det fyra km.

De 35 rökfria rummen som finns på hotellet är fördelade på fem våningsplan och nås lätt med två hissar. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, en 24 timmars säkerhetstjänst, rumservice, ett konferensrum, en faxapparat och en brandvarnare. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. Till hotellets serviceutbud räknas flygbuss.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. På rummet finns det en minibar. Här finns även ett minikylskåp. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummen finns en dusch, ett badkar, ett bubbelbadkar och en bidé. Dessutom ärhårtork till förfogande. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Boendet erbjuder familjerum och rökrum.

En solterrass bjuder in till avkoppling. En bubbelpool lockar till sköna stunder.

Det finns en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Här erbjuds en kontinental bufféfrukost som garanterar en riktigt bra start på dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider