City Point Beach & Spa Hotel

Didim, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Distans

  • Distance center: 250mDidim3kmIzmirFlygplats150kmm

Hotellbeskrivning

Observera att Turkietresor inte har guider i Didim. Våra guider i Marmaris kan kontaktas per telefon.

City Point Beach & Spa Hotel är ett bra hotell av hög standard, beläget alldeles intill den härliga sandstranden i Altinkum. Här bor du nära både centrum och stranden och hotellet är därför ett bra val för alla som vill ha möjlighet att koppla av i solen och upptäcka vad Didim har att erbjuda.

Hotellet består av två höga byggnader och har flera faciliteter för hela familjen. Dagen kan med fördel spenderas vid poolområdet, där det finns goda möjligheter för både svalkande dopp i poolen och lata dagar på en solstol. Här finns naturligtvis även en barnpool. Om du föredrar sand och saltvatten kan du promenera till den härliga sandstranden på några minuter. Här kan hotellets gäster fritt använda solstolar och parasoller på hotellets egen strandremsa.

I hotellets SPA-center kan du skämma bort dig själv med turkiskt bad, bastu, ångbad och massage (alla behandlingar mot avgift). Det finns också ett litet gym och en inomhuspool och barnpool. Alla barn i åldern 4-12 kan träffa nya vänner i miniklubben och på lekplatsen. Hotellets underhållningsteam anordnar aktiviteter och underhållning för hela familjen några dagar i veckan.

Trådlöst internet finns tillgängligt i hotellets gemensamma utrymmen. Tänk dock på att uppkopplingen oftast är både långsam och instabil, och att det inte går att streama filmer och liknande.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider