Riad Dar Aida

Marrakech, Marocko Flagga - Marocko

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Marrakesh (RAK): 5.6 km (14 mins)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Riad Dar Aida ligger i Marrakech (i området Méchouar-Kasbah), fem minuter med bil från både Jemaa el-Fnaa och Avenue Mohamed VI. Detta bed and breakfast ligger 3,5 km från Le Jardin Secret och 4,1 km från Marrakech Plaza.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Som servicetjänster ses boendet tillhör bagageförvaring. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På boendet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Gästerna sover i en dubbelsäng. Rummens utrustning omfattar en byxpress och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och hårtork. Hotellet erbjuder rökfria rum.

På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Här finns även möjligheten att varva ned med massagebehandlingar, solarium och vandring. Ett underhållningsprogram och livemusik innebär ytterligare möjligheter att forma sin fritid.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Dagligen serveras frukost och lunch. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider