Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel

San Agustin, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • uppvärmd pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • Avstånd strand: 500 m
  • Flygplats Gran Canaria (LPA): 27.3 km (22 mins)

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Det välkända hotellet Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel ligger i den lugna orten San Agustin på södra Gran Canaria. Här bor du i en välordnad semesterort med sandstrand och centrum på promenadavstånd. Det familjevänliga boendet erbjuder dessutom riktigt goda chanser till avkoppling med ett av Europas största Thalassoterapicenter!

Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel har ett stort poolområde med två härliga pooler att välja mellan. Sträck ut dig på en solstol och njut av solens strålar, eller ta ett dopp i den uppvärmda poolen. Barnen har en separat pool att plaska i och en populär vattenlekplats som bjuder in till lek och upptåg. Ytterligare ett poolområde hittar du på hotellets takterrass på nionde våningen. Här kan alla vuxna koppla av och njuta av den fina utsikten. Beställ in något svalkande från poolbaren, eller slumra till på en balinesisk solsäng.

Olika aktiviteter anordnas dag- och kvällstid av hotellets personal. Barn mellan 4 och 10 år kan också delta i den internationella barnklubben. Vill du hålla igång finns gym och fina tennis- och padeltennisbanor. Mest känd är hotellet ändå för sitt Thalassoterapicenter – ett av Europas största. Som hotellgäst får du rabatterat inträde till centret som välkomnar besökare över 18 år. Här finns en stor uppvärmd saltvattenpool och en uppsjö av behandlingar mot tillägg.

På hotellet finns två olika restauranger och flera barer. En á la carte-restaurang på nionde våningen lockar besökare från hela orten, och en bufférestaurang på markplan serverar frukost, lunch och middag bestående av lokala klassiker och internationella favoriter. När du bokar din resa med oss ingår en smakfull frukostbuffé, du kan också boka till halvpension (frukost & middagsbuffé) och All inclusive mot tillägg. Bokar du din resa över jul- och nyårshelgerna ingår en trevlig festmåltid på juldagen och nyårsafton oavsett måltidspaket.

De 452 rummen på Gloria Palace San Agustin renoverades 2021 och är utspridda över huvudbyggnadens nio våningar eller sidobyggnadens tre våningar. Hos oss kan du välja mellan tre olika rumstyper.

  • Dubbelrum för 1–3 personer, med havsutsikt och balkong. Två enkelsängar eller dubbelsäng med extrasäng i bäddsoffa. Luftkonditionering, wifi och kylskåp.

  • Familjerum för 2–4 vuxna eller 2–5 personer, varav 3 barn. Ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar. Familjerummen ligger i anslutning till poolområdet och har balkong eller terrass. Luftkonditionering, wifi och kylskåp.

  • Juniorsvit för 2–3 personer, med havsutsikt och balkong. En dubbelsäng och extrasäng i bäddsoffa. Öppen planlösning mellan sovrum och vardagsrum. Luftkonditionering, wifi och kylskåp. Badkar i sovrummet och dusch med glasväggar.

Hotellet ligger i den välordnade semesterorten San Agustin, en kort promenad från den lavafärgade sandstranden. I ortens centrum finns köpcentrum med restauranger och butiker. Du kan också följa strandpromenaden som sträcker sig hela vägen in till Playa del Inglés och vidare bort mot Maspalomas sanddyner.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider