Sofitel Le Scribe Paris Opera

Champs-Elysées, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Paris CDG (CDG): 29.3 km (42 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Cityhotellet ligger i Paris hjärta och ungefär 500 m från de heta turistmålen, på en huvudgata. Boendet passar för vuxna med barn. Flygplatserna Paris - Charles de Gaulle (CDG) och Paris - Orly (ORY) nås inom ca. 25 km.

Detta cityhotell byggdes 1861. Hotellet som erbjuder fyra juniorsviter, nio sviter och 200 dubbelrum befinner sig i en byggnad med sex våningar. Byggnaden är utrustad med tre hissar. Receptionen är bemannad dygnet runt. Inrättningen har likaså bagageförvaring, ett kassaskåp och ett växelkontor. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (avgiftsbelagt) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). Som ytterligare service erbjuds en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, medicinsk assistans, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice och en piccoloservice. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med faxapparat och fotokopiator tillgängligt. För konferenser, föredrag eller sammanträden står fyra rum till förfogande.

I rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Samtliga rum har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är inredda med heltäckningsmatta. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Utöver det finns ett strykjärn med strykbräda och en byxpress. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en uttagsadapter och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns en dusch och ett badkar. Hårtork, sminkspegel och badrockar finns också. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Boendet erbjuder familjerum och 213 rökfria rum.

En bubbelpool lockar till sköna stunder. Som en del av hotellet sport- och fritidsutbud erbjuds gym och aerobic. Huset förfogar över en wellnessavdelning med spa, ett ångbad, en hamam och en skönhetssalong. Mot en kostnad erbjuds även en bastu och massagebehandlingar. Om föräldrarna har svårt att varva ned kan barnen komma med i det roliga och färgsprakande lek- och underhållningsprogrammet.

På boendet finns en rökfri restaurang, en frukostsal, ett café och en bar. Med en kontinental bufféfrukost garanteras en bra start på dagen. Till lunch och middag står valet mellan en rad a la carte-rätter. Glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider