Veneto Hotel

Rethymnon, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Kreta Heraklion (HER): 80.4 km (1 hour 10 mins)
  • Kitchenette
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Detta boutiquehotell befinner sig vid en huvudgata Rethymnon centrum ungefär 350 m från sandstranden och är idealt för nattugglor. Inte långt från boendet finns nöjen som barer, restauranger och nattklubbar, liksom en mängd butiker. Till flygplatsen Chania (CHQ) är avståndet ca. 65 km.

Boendet har fyra juniorsviter och sex dubbelrum. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Hotellet erbjuder även bagageförvaring och kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I boendet finns ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice och tvättservice. Cyklar kan ställas i cykelförrådet.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. I de flesta rummen finns balkong. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Det finns en välutrustad kokvrå med ett kylskåp, ett minikylskåp, en te-/kaffemaskin och en bakugn. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och hårtork. Huset erbjuder familjerum och 10 rökfria rum.

På terrassen finns bekväma solstolar. På hotellet finns även möjlighet till aktiviteter som cykelåkning/mountainbikeåkning, spa, en bastu och ett ångbad, massagebehandlingar, samt solbad. Aktiviteterna är avgiftsbelagda.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. I den rökfria restaurangen finns barnstolar. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. En bra start på dagen garanteras en kontinental bufféfrukost. Vid middag kan gästerna välja någonting från a la carte-rätterna. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider