Utopia Beach Club

Konakli, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd till centrum: 25 km
  • Flygplats Gazipasa (GZP): 71.4 km (1 hour 14 mins)
  • Flygplats Antalya (AYT): 99.0 km (1 hour 27 mins)
  • Internet
  • Distance Centre: 25km

Recensioner

| 4,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

I Incekum, ca 25 km väster om Alanya finner du det härliga Ultra All Inclusive hotellet Utopia Beach Club. Här trivs alla som vill ha aktiviteter och underhållning för hela familjen och som vill bo nära den barnvänliga Incekumstranden.

Hotellet erbjuder flera möjligheter för sköna dopp. Här finns två poolområden med utsikt över havet omgivna av svajande palmer, solstolar och parasoll. Föredrar du salta bad och sand mellan tårna väljer du mellan den fina sandstranden, den lilla viken eller lagunen som alla är blåflaggade.  

I spa-centret kan du njuta av en bastu eller turkiskt bad, och det är också möjligt att få en avkopplande massage. Det är också i spa-centret som du hittar inomhuspoolen. Önskar du en aktiv semester erbjuds bland annat yoga, pilates och step aerobic. Eller vad sägs om att utmana varandra på en omgång tennis?

Under högsäsong anordnar hotellets underhållningsteam aktiviteter och underhållning. När mörkret faller är det underhållning i form av shower, livemusik och kvällar där DJ:n ordnar fest hela natten lång. För de yngre barnen anordnas bland annat minidisco, ansiktsmålning och skattjakt. Det finns också en internationell miniklubb för barn i åldrarna 4-12 år och en lekplats.

Hotellet lämpar sig inte för personer som har svårt att gå då de flesta av hotellets faciliteter ligger utanför hotellets huvudbyggnad och har flera trappor och nivåskillnader.

Trådlöst internet finns tillgängligt. Var dock medveten om att anslutningen ofta är mycket instabil och att det sällan är möjligt att streama filmer etc.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider