Villa Borgen Hotell

Visby, Sverige Flagga - Sverige

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Visby (VBY): 4.2 km (7 mins)
  • WLAN
  • Parking
  • distance_city: 350

Hotellbeskrivning

Hotell Villa Borgen ligger i hjärtat av Visby, en tio minuters promenad från både Gotlands konstmuseum och Almedalen. Detta hotell vid stranden ligger 0,9 km från Gotlands Museum och 1,1 km från Högskolan på Gotland.

De 17 rummen är väl anpassade för gästerna som välkomnas till att avnjuta en avspänd vistelse här. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. I boendet finns bagageförvaring, ett kassaskåp och en bankomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, tvättservice och en tvättautomat. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Rummens utrustning omfattar ett minikylskåp, en te-/kaffemaskin och wifi (gratis). Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med tennis, badminton och yoga.

Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider