Cook's Club Ialysos Rhodes

Ialyssos, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • A/C
  • Flygplats Rhodos (RHO): 5.2 km (10 mins)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Pool bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Designhotellet ligger en kort promenad från centrum Kremasti, i ett rofyllt område. Boendet passar för vuxna som vill vara för sig själva under semestern. Från boendet tar det endast fåtalet ögonblick att nå såväl nattliv som affärer.

Klubben byggdes helt nyligen – 2022. Förutom möjligheten att bo i 17 bungalows står även 103 rökfria rum, 14 sviter och 72 dubbelrum beredda för gästerna. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring och ett växelkontor bidrar till en komfortabel vistelse. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Hotellet erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Två hissar och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. I souvenirbutiken finns möjligheten att köpa med sig några minnen hem. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. Som ytterligare service erbjuds en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, en väckningstjänst, tvättservice och en hotelldoktor. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas utan avgift.

I rummen finns luftkonditionering. Balkong eller terrass hör till de flesta rummens standard. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en bäddsoffa. Värdesaker kan gästerna förvara i en säkerhetsbox. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. En telefon med direktval, en plattskärms-TV med satellitlanslutning och wifi (gratis) innebär optimal komfort. Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. Gästerna får dessutom egna tofflor. I badrummet finns en dusch samt hårtork och badrockar till gästerna. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka två rullstolsanpassade rum.

I bassängområdet utomhus utlovas härliga bad (gratis). På solterrassen finns solstolar. Vid poolen finns en snackbar. Här erbjuds även aktiviteter och faciliteter som yoga, spa, en bastu, ångbad, massagebehandlingar och anti-aging-behandlingar. Här organiseras ett underhållningsprogram för vuxna.

Klubben förfogar över en frukostsal. En luftkonditionerad a la carte restaurang ombesörjer gästernas gomsegel. Inrättningen är rökfri. Till frukost kan gästerna avnjuta en härlig buffé. Till lunch och middag står valet mellan de olika a la carte-rätterna. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter, laktosfri kost och vegankost tillagas - mot en extra kostnad. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål. Mot en extra avgift kan man även alkoholfria drycker och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider