Imperial Turkiz Resort Hotel

Kemer, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Antalya (AYT): 61.1 km (1 hour 3 mins)

Recensioner

| 3,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Imperial Turkiz Resort är ett modernt hotell med hög standard och fina faciliteter centralt beläget i Kemer. Här bor du intill marinan med gångavstånd till Kemers centrum, med direkt utgång mot hotellets strand och privata pir. Hotellet passar både vuxna och barnfamiljer som uppskattar ett hotell med hög standard och centralt läge. All Inclusive ingår!

Poolområdet på Imperial Turkiz Resort är öppet och inbjudande. Här kan du ta ett uppfriskande dopp i en klar pool omgiven av prydliga rader med solstolar och parasoller. Sträck ut dig i den varma solen, eller slappna av i skuggan med en god bok. När du blir törstig är det bara att beställa in en uppfriskande drink från poolbaren. Föredrar du ett salt bad är det bara att bege sig mot hotellets sand- och klapperstenstrand. Här kan du besöka hotellets egen pir, eller slå dig ner på en solstol för en stunds vila. För maximal semesteravkoppling erbjuder hotellet även turkiskt bad, bastu och träningsrum.

När du bokar Imperial Turkiz Resort ingår ett All Inclusive-paket. Frukost, lunch, middag och nattamat serveras i hotellets bufférestaurang Diamond. Här kan du välja mellan ett utbud av turkiska specialiteter och internationella favoriter. Hotellet har flera à la carte-restauranger som serverar mat enligt olika teman mot bordsbokning och tillägg. På hotellområdet finns flera barer och snackbarer som erbjuder tilltugg och drycker mellan huvudmåltiderna enligt ett tidsschema som meddelas vid incheckning. Det anordnas regelbundet temakvällar och shower som underhållning.

Imperial Turkiz Resort och dess 162 rum renoverades 2022. Rummen är utspridda över en fyravåningsbyggnad och när du bokar med oss på Solresor kan du välja mellan en handfull olika rumstyper, bland annat standardrum, superior-rum, sviter och familjerum. Superior-rummen går att boka med havsutsikt. Imperial Turkiz Resort ligger i semesterorten Kemer där de spektakulära Taurusbergen möter det kristallklara Medelhavet. I Kemers centrum finns både shopping, restauranger och nattklubbar. Här finns också en stor portion vacker natur då Kemer är omgivet av nationalparker där vandring och cykling är populära aktiviteter. Vill du ut och upptäcka regionen är ruinstaden Phaselis och linbanan upp till berget Tahtali populära utflyktsmål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider