Nivia Born Boutique Hotel

Palma stad, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • Avstånd strand: 1000 m
  • Flygplats Mallorca (PMI): 9.5 km (17 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta boutiquehotell ligger i en levande del av gamla stan, ungefär 10 km från en offentlig sandstrand, och är därmed passande som en startpunkt för en liten upptäcksresa genom Palma de Mallorca.

Boutiquehotellet moderniserades 2021. Boendet har 24 rökfria rum, 10 juniorsviter, en svit och 12 dubbelrum. För in- och utcheckning flerspråkig personal (engelska, tyska, franska) i receptionen i entren. Hotellet gäster får en välkomstdryck vid ankomsten. Till faciliteterna hör även en garderob och bagageförvaring. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. De som anländer med egen bil kan använda sig av boendets parkeringsplatser (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även vid förfrågan en kostnadspliktig barnvaktsservice, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, en dygnet-runt-öppen-roomservice, en väckningstjänst, tvättservice, en piccoloservice och en hotelldoktor. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Det finns ett affärsområde med videoprojektor, faxapparat, projektor, blädderblock/pennor och fotokopiator tillgängligt. Större evenemang kan organiseras med hjälp av konferensservicen. Ett mötesrum ger möjlighet att anordna konferenser, föredrag eller möten.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering (gratis) och ett centralstyrt värmesystem. På gästerna väntar en välkomspresent. I de flesta rummen finns balkong. Rummen är utrustade med en dubbelsäng och en bäddsoffa. Både extrasäng och barnsäng kan ordnas. Dessutom finns ett kassaskåp och ett skrivbord och en minibar. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en plattskärms-TV med satellitlanslutning, en uttagsadapter, en väckarklocka och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Gästerna kan utnyttja uppbäddningsservice. Ett urval av kuddar utlovar härligt välbefinnande. I badrummen finns en dusch, ett badkar, ett bubbelbadkar och en badbalja. Även hårtork, sminkspegel och badrockar finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka ett rullstolsanpassat rum.

Flera olika sportaktiviteter som erbjuds på hotellet är t.ex. joggning, samt cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, beachvolleyboll, golf, squash, skärmflygning, stavgång, fiske och ridning, som är belagda med en avgift. Boendet erbjuder flertalet avgiftsbelagda aktiviteter inomhus, som squash, yoga och pilates. I huset finns olika wellnesserbjudanden såsom skönhetssalong, massagebehandlingar, anti-aging-behandlingar, en aromaterapi och en fotzonterapi, samtliga mot avgift. Externa arrangörer erbjuder skönhetssalong, massagebehandlingar, en aromaterapi och en fotzonterapi. Under kvällstimmarna kan gästerna njuta av livemusik (gratis).

På boendet finns en matsal och en frukostsal. Gästerna kommer att tas om hand om i restaurangen (icke-rökare, à la carte, luftkonditionering och barnstol). Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Gästerna kan välja en a la carte-rätt efter egen smak. Frukost och middag. En meny kan lunch även beställas. Det finns ekologisk kost. Mot en avgift kan köket även laga till dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter, barnmenyer, laktosfri kost och vegankost. Därutöver erbjuder hotellet även snacks. Mot en extra avgift kan man även alkoholfria drycker, alkoholhaltiga drycker och internationella varumärken.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider