Slottsbacken Hotell

Visby, Sverige Flagga - Sverige

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Visby (VBY): 4.9 km (9 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • distance_city: 550

Hotellbeskrivning

Hotell Slottsbacken ligger mitt i Visby, en 5 minuters promenad från Almedalen och 5 minuter från Högskolan på Gotland. Detta hotell med exklusiv profil ligger 0,6 km från Gotlands konstmuseum och 0,9 km från Visby färjeterminal.

Boendet har 29 rum och en hiss och en reception. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Boendet erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I hotellet finns ett TV-rum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. På hotellet erbjuds även rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat. Ett mötesrum ger möjlighet att anordna konferenser, föredrag eller möten.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Rummens utrustning omfattar ett kassaskåp och wifi (gratis). I badrummet finns självklart en dusch. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Det finns en restaurang. Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider