Maxeria Blue Didyma

Didim, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 200 m
  • Flygplats Bodrum (BJV): 48.5 km (58 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free
  • Water park

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Några få minuter från gamla stan Akbük är boendet beläget. Det är idealt en strandsemester eller om en vill utforska semesterorten. Semesterorten är rogivande, men centralt, endast några ögonblick från hotellets sandstrand. Direkt utanför boendet finns ett flertal förbindelser till kollektivtrafiken.

Klubben som är utrustad med en hiss förfogar över 375 rum, 12 juniorsviter och 300 dubbelrum. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Inrättningen har likaså bagageförvaring, ett kassaskåp och en bankomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Filmintresserade hittar säkerligen någonting av intresse i biografernas program. På anläggningen finns också en mataffär och en souvenirshop. Klubbens har en härlig trädgård med lekplats. På boendet finns även ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet utan avgift. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en barnvakt, en biluthyrning, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, en väckningstjänst, tvättservice, en frisör och en hotelldoktor. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de tre konferensrummen.

I rummen finns luftkonditionering och ett centralstyrt värmesystem. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. I rummen finns en dubbelsäng. Separata sovrum kan arrangeras. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även en te-/kaffemaskin. Det lilla extra som en telefon, en plattskärms-TV med satellitlanslutning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch samt hårtork och en telefon till gästerna. Förutom detta finns möjligheten att boka fyra rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Ett dopp i utomhuspoolen friskar upp, medan de två inomhusbassängerna lovar badupplevelser trots dåligt väder. Därutöver finns det tre barnbassänger. I badområdet finns även en bubbelpool, en vattenrutschkana och en poolbar. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Klubben erbjuder ett omfattande sportprogram utomhus med tennis, boccia, beachvolleyboll, volleyboll, basket och minigolf. Med aktiviteter som jetskiåkning, trampbåtåkning, bananbåtåkning och kanotpaddling får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. Med ett gym, bordtennis, biljard, dart, gymnastik och aerobic på boendet har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. På hotellet finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, hamam, skönhetssalong och massagebehandlingar. Att även ett underhållningsprogram, en miniklubb, ett minidisco, livemusik, ett disco och en nattklubb finns på boendet innebär att det aldrig är särskilt långt till underhållning.

På boendet finns ett café, en bar och en lobbybar. I de fyra rökfria restaurangerna välkomnas gästerna till en trevlig ambiens. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Klubben erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: helpension och all-inclusive. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en innehållsrik frukostbuffé, lunch och middag. Glutenfria måltider, vegetariska rätter, barnmenyer och vegankost förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även snacks. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Hotellet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider