Marmaris Bay Resort

Adaköy, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Dalaman (DLM): 101 km (1 hour 35 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Kurhotellet är ett idealt boende för strandturister, familjer och naturälskare. Det ligger rofyllt placerat i Marmaris, direkt vid havet.

Boendet erbjuder 281 rökfria rum och 281 bungalows. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Som servicetjänster ses resortens tillhör bagageförvaring. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. Som ytterligare service erbjuds en 24 timmars säkerhetstjänst, en väckningstjänst, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och en piccoloservice.

För hemtrevliga temperaturer finns luftkonditionering installerat i rummen. I de flesta rummen finns en balkong eller en terrass. Det är möjligt att boka separata sovrum. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Satellit-TV ingår i rummens grundutrustning. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. Här står hårtork, sminkspegel, badrockar och en telefon till förfogande i badrummen. Förutom detta finns möjligheten att boka två rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

I utomhusområdet finns två bassänger. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Semesteranläggningen erbjuder tennis, boccia, beachvolleyboll, volleyboll, basket och bågskytte och mot en extra avgift kan man även aktivera sig med cykelåkning/mountainbikeåkning. Gästerna på boendet erbjuds ett varierat vattensportprogram, var kanotpaddling och vattenaerobic samt jetskiåkning, motorbåtåkning, trampbåtåkning, bananbåtåkning, kajakpaddling och parasailing kan utföras mot en extra kostnad. Semesterorten erbjuder gym, bordtennis, badminton, dart och yoga. Boendet förfogar över en wellnessavdelning med spa, en bastu och en hamam. Mot en kostnad erbjuds även en skönhetssalong och massagebehandlingar. Här organiseras ett underhållningsprogram för vuxna (avgiftsbelagt).

På boendet finns en bar och en lobbybar. Gästerna kommer njuta av utbuden i de tre restaurangerna (icke-rökare, buffé och à la carte). Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av all-inclusive-specialerbjudande. Semesterorten har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider