Viva Blue Resort & Diving Sports

Soma Bay, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 150 m
  • Flygplats Hurghada (HRG): 49.8 km (44 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Semesterorten, är idealt för strandturister, i Somabukten, i närheten av stranden. Den närmsta flygplatsen är Hurghada (HRG) som befinner sig ca. 35 km bort.

Semesterorten hälsar gästerna välkomna till ett tre-våningshus med sammanlagt 107 rum och en hiss. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). Bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor bidrar till en komfortabel vistelse. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Anläggningens faciliteter är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Att boendet har både en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Resortens gäster är hjärtligt välkomna att koppla av i trädgården. På boendet finns även ett TV-rum och ett lekrum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på resortens. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, medicinsk assistans, transferservice, en väckningstjänst, tvättservice, en frisör, en tvättautomat, en piccoloservice och flygbuss. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en projektor.

I rummen finns luftkonditionering vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. I de flesta boendena kan gästerna avnjuta havsutsikten från sin balkong eller terrass. Här erbjuds rum med heltäckningsmatta och antingen en queensize-säng, en kingsize-säng eller en bäddsoffa. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, satellit-TV och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummen finns en dusch, ett badkar och ett bubbelbadkar. Även hårtork och badrockar finns här. Här finns möjligheten att boka fem rullstolsanpassade rum.

I utomhusområdet finns två bassänger. Uppfriskande drycker i poolbaren och härlig avslappning i bubbelpoolen får alla vattenkatter på bästa humör. Solstolar och parasoll på solterrassen gör semestern perfekt. Den som inte vill avstå från sport under resan erbjuds boccia och beachvolleyboll. Även golf blir någonting att roa sig med (avgiftsbelagt). Ett flertal sporter, däribland vattensporter som snorkling och dykning och vindsurfing och draksurfning erbjuds (avgiftsbelagt). Boendet erbjuder gym, biljard, dart och gymnastik. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan skönhetssalong och massagebehandlingar, då samtliga erbjuds. Här organiseras ett underhållningsprogram för vuxna.

På boendet finns två restauranger, en bar och en lobbybar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Semesterorten erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension och all-inclusive. Till frukost, lunch och middag dukas en lika välfylld som läcker buffé upp för gästerna. Dieträtter, glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider