Long Beach Resort & Spa Deluxe

Avsallar, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • Avstånd strand: 0 m
  • Avstånd till centrum: 20 km
  • Flygplats Gazipasa (GZP): 63.2 km (1 hour 6 mins)
  • Flygplats Antalya (AYT): 107 km (1 hour 35 mins)
  • Internet
  • Distance Centre: 20km

Hotellbeskrivning

Long Beach Resort and Spa Deluxe är ett stort 5-stjärnigt hotell, beläget i Türkler, ca. 20 km från Alanya. Här finns ett stort utbud av faciliteter, aktiviteter och restauranger, och hotellet är därför ett självklart val för familjer med både stora och små barn som vill ha ett hotell med liv och glada dagar nästan dygnet runt. Det finns flera olika pooler - både med och utan vattenrutschbanor - och från hotellet finns det direkt tillgång till hotellets privata strand där du, förutom att njuta av solen och havet, också kan prova på olika roliga vattensporter (mot avgift).

Hotellets animationsteam anordnar roliga aktiviteter, tävlingar och underhållning för både barn och vuxna, och på kvällarna är det underhållning i form av musik, fantastiska shower och temakvällar, som kan avslutas i diskoteket. I miniklubben kan alla barn mellan 4 och 12 år träffa nya vänner. Här finns både en lekplats och roliga aktiviteter (här talas inte skandinaviskt!). Hotellet har till och med sin egen nöjespark, som definitivt kommer att bli en stor hit för barn i alla åldrar.

Om det finns avkoppling på programmet finns det gott om möjligheter i SPA-centret. Här kan du skämma bort dig med bl.a. turkiskt bad och bastu. Om du vill avsluta med en massage, efter skrubben i det turkiska badet eller få lockarna på plats hos frisören är det möjligt mot en avgift. Om du är den sportiga typen kan formen bibehållas i gymmet eller på tennisbanan.

Om du väljer att bo i Villa Suite har du också exklusiv tillgång till ett "privat" poolområde, restaurang och bar som inte är tillgänglig för andra hotellgäster.

Vistelsen sker med Ultra All Inclusive, och det är möjligt att få något att äta och dricka dygnet runt utan att behöva ta pengar ur fickan.

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen ofta är både långsam och instabil, och det är därför inte möjligt att streama filmer etc.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider