Concorde Hotel Doha

Doha, Qatar Flagga - Qatar

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • gym
  • spa
  • Flygplats Hamad International Airport (DOH): 3.0 km (7 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Cityhotellet är idealt för affärsresenärer och befinner sig i Doha. Flygplatsen Doha (DOH) ligger två km från boendet.

Hotellet som erbjuder 21 sviter och 189 dubbelrum befinner sig i en byggnad med 10 våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Dygnet runt står gästerna flerspråkig personal vid receptionen var in- och ut-checkning är möjlig 24 timmar om dygnet. Till faciliteterna hör bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. Som ytterligare service erbjuds en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns ett kök och ett badrum. Att luftkonditionering är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. Gästerna sover i en kingsize-säng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en DVD-spelare och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Gästerna kan utnyttja uppbäddningsservice. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Även hårtork och badrockar finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder 30 rökfria rum och ett rum där rökning är tillåten.

I utomhusbassängsområdet är vattnet skönt tempererat och sörjer för en sund badupplevelse. På terrassen finns bekväma solstolar. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Här erbjuds även aktiviteter och faciliteter som gym, aerobics, spa, en bastu, ångbad, massagebehandlingar och hydroterapibehandlingar.

På boendet finns en matsal, en frukostsal och ett café. För gästerna finns en rökfri restaurang med klimatanläggning till hands. Även barnstolar och en separat rökavdelning står till förfogande. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension och helpension. Till frukost, lunch och middag dukas en lika välfylld som läcker buffé upp för gästerna.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider