Nomikos Villas

Imerovigli, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • hotell för vuxna
  • Flygplats Santorini (JTR): 7.2 km (12 mins)
  • Kitchenette
  • Indoor Pool
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Air Conditioning
  • Pool bar

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Nomikos Villas ligger i Santorini i nöjesdistriktet, en kort 5 minuters promenad från Agios Nikolaos och 5 minuter från Santorini caldera. Detta hotell med 4 stjärnor ligger 10,4 km från Athinios hamn och 9 km från Kamari strand.

Boendet har åtta juniorsviter, två sviter och fem dubbelrum. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Bagageförvaring och kassaskåp bidrar till en komfortabel vistelse. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. I hotellet finns ett bibliotek. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Rummen är utrustade med en dubbelsäng och en bäddsoffa. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns dessutom en kokvrå med ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en stereoanläggning, en DVD-spelare och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummen finns en dusch, ett badkar och ett bubbelbadkar. Hårtork och badrockar finns också. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Boendet erbjuder 15 rökfria rum.

Poolanläggningen med bassänger både inomhus och utomhus, lockar till härliga bad. Uppfriskande drycker och snacks i poolbaren och välgörande avkoppling i bubbelpoolen får alla vattenkatter på bästa humör. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Här finns även möjligheten att varva ned med ridning, kanotpaddling, snorkling, dykning, spa, massagebehandlingar och solarium.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och ett café. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Här erbjuds en kontinental frukost som garanterar en riktigt bra start på dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider