Grand Cosmopolitan Hotel

Jumeirah Beach, Förenade Arabemiraten Flagga - Förenade Arabemiraten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Dubai (DXB): 35.2 km (38 mins)
  • Flygplats Abu Dhabi International Airport (AUH): 102 km (1 hour 4 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Pool bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger ungefär 1,5 km från de populära sevärdigheterna, centrala Dubai nås inom två km, i ett livligt område. Boendet passar för såväl affärsresenärer som för familjer. Flygplatsen Dubai (DXB) ligger på ett avstånd av 26 km.

Hotellet byggdes helt nyligen – år 2018. Boendet som är utrustad med en hiss förfogar över 228 rum. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. I boendet finns bagageförvaring, ett kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (avgiftsbelagt) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. I affären kan mat köpas. På boendet finns även ett lekrum och ett bibliotek. De som anländer med egen bil kan använda sig av boendets parkeringsplatser. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, en väckningstjänst, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med faxapparat, projektor, blädderblock/pennor och fotokopiator tillgängligt. Evenemang som kongresser, symposier, föredrag osv., eller helt enkelt det dagliga arbetet kan organiseras problemfritt med hjälp av kontors- och konferensservice.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett centralstyrt värmesystem. Gästerna sover i en kingsize-säng. Det är möjligt att boka separata sovrum. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns även ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en direktvalstelefon, en plattskärmstv med satellit-/kabelmottagning, samt betal-tv som tillval, en uttagsadapter, en väckarklocka och wifi. Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. I serviceutbudet ingår även slutrengöring. Ett urval av kuddar utlovar härligt välbefinnande. Badrummen har dusch, ett badkar och en bidé. Även hårtork, sminkspegel, badrockar och en telefon finns här. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

I utomhusanläggningens bassänger kan gästerna avnjuta såväl rekreation som regelmässig vattenträning. Självklart finns även bassänger för de allra minsta badgästerna. Uppfriskande drycker och snacks i poolbaren och välgörande avkoppling i bubbelpoolen får alla vattenkatter på bästa humör. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Boendet omgivning bjuder in till skidåkning. Skidåkning blir organiseras av tredjehandsparter. Det går att nå pisterna med skidlifter. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym och gymnastik. På hotellet finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, hamam, massagebehandlingar och ayurvedabehandlingar. Boendet har flera underhållningserbjudanden, däribland en miniklubb, ett disco och en nattklubb.

Den gastronomiska avdelningen består av ett café. För gästerna finns en rökfri restaurang med klimatanläggning till hands. Även barnstolar och en separat rökavdelning står till förfogande. Huset erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. En kontinental frukost (för både sjusovare och morgonpigga) garanterar en bra start på dagen. Lunchen serveras som buffé och under kvällarna står valet mellan à la carte och meny. Glutenfria måltider, vegetariska rätter och halalkost förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även snacks. Alkoholfria drycker är inkluderat i priset för gästerna.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider