Hotel Pleta de Mar By Nature - Adults Only

Canyamel, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • Flygplats Mallorca (PMI): 76.1 km (1 hour 0 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet i Canyamel utlovar en perfekt ambiens för vuxna som vill vara för sig själva under semestern.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På boendet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (gratis). På hotellet erbjuds även en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas (gratis). Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Rummen som erbjuds har antingen en queensize-säng eller en kingsize-säng. Separata sovrum kan arrangeras. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Dessutom finns ett kassaskåp och ett skrivbord och en minibar. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Några av rummens fördelar ses i att både tofflor och dagstidningar, ingår. I badrummen finns en dusch, ett badkar och ett bubbelbadkar. Även hårtork, sminkspegel och badrockar finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder rökfria rum och rökrum.

Poolområdet med en simhall och tre utomhuspooler inbjuder till en spännande badupplevelse. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. I poolbaren kan gästerna svalka sig med något från dryckesutbudet. Den som inte vill avstå från sport under resan erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning och tennis. Även golf blir någonting att roa sig med (avgiftsbelagt). Vattensportentusiaster blir säkerligen glada av att höra utbudet av motorbåtåkning. Fitness-rummen är perfekt anpassade till omväxlande träningspass. På hotellet finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, hamam, skönhetssalong, massagebehandlingar, hydroterapibehandlingar och solarium.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. Dagligen serveras frukost och en middag á la carte. Man kan även beställa från menyn, som även inkluderar specialkost som glutenfria måltider och vegetariska rätter. Därutöver erbjuder huset även picknick.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider