The Retreat Palm Dubai MGallery by Sofitel

Jumeirah Beach, Förenade Arabemiraten Flagga - Förenade Arabemiraten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • Bar
  • barnklubb
  • Avstånd strand: 100 m
  • Flygplats Abu Dhabi International Airport (AUH): 109 km (1 hour 14 mins)
  • Flygplats Dubai (DXB): 48.8 km (53 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Semesterorten, är idealt för strandturister och familjer, i Dubai, direkt vid havet. Flygplatsen Dubai (DXB) ligger 25 km bort.

Semesterorten har 255 rökfria rum som lätt nås med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Till faciliteterna hör även bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (avgiftsbelagt) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. På semesteranläggningens finns även ett lekrum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även vid förfrågan en kostnadspliktig barnvaktsservice, en barnvakt, en biluthyrning, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Dagstidningar finns att tillgå, mot en extra kostnad. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med faxapparat och fotokopiator tillgängligt.

Det erbjuds rum med luftkonditionering (avgiftsbelagt), centralvärme, ett vardagsrum, ett kök och ett badrum. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Möjligheten att boka separata sovrum finns likaså. Både extrasäng och barnsäng kan ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en plattskärmstv och wifi (avgiftsbelagt), gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns en dusch och ett badkar. Även hårtork, sminkspegel, badrockar och en telefon finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka fyra rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum.

I utomhusanläggningens bassänger kan gästerna avnjuta såväl rekreation som regelmässig vattenträning. Självklart finns även bassänger för de allra minsta badgästerna. Uppfriskande drycker och snacks i poolbaren och välgörande avkoppling i bubbelpoolen (avgiftsbelagt) får alla vattenkatter på bästa humör. På solterrassen finns både solsängar och parasoll. Semesterorten erbjuder ett omfattande utomhusprogram med aktiviteter som beachvolleyboll, volleyboll och bågskytte, samt: cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis och fiske mot en kostnad. Ett flertal sporter, däribland vattensporter som vattenskidåkning, vindsurfing, jetskiåkning, trampbåtåkning, bananbåtåkning, kanotpaddling, segling, kajakpaddling och vattengymnastik och snorkling och dykning erbjuds (avgiftsbelagt). Boendet erbjuder även inomhusaktiviteter som gym, bordtennis, biljard, dart, yoga, gymnastik och aerobics, samt badminton (avgiftsbelagt). På semesterorten finns wellnesserbjudanden som en bastu, anti-aging-behandlingar, ayurvedabehandlingar och solarium. Mot avgift kan gästerna dessutom utnyttja ett spa, ett ångbad, en hamam, en skönhetssalong och massagebehandlingar. I miniklubben (avgiftsbelagt) tas barnen omhand med omsorg.

På boendet finns ett café och en bar. Läckra specialiteter väntar gästerna i de två rökfria restaurangerna med luftkonditionering. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension, helpension och all-inclusive. Här erbjuds frukost, lunch och middag. Det finns glutenfria måltider och vegetariska rätter. Mot en kostnad förbereder köket även barnmenyer. Därutöver erbjuder semesterorten även snacks. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Kostnadspliktigt är tillvalet alkoholfria drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider