Club Magic Life Kalawy -

Port Safaga, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Hurghada (HRG): 92.7 km (1 hour 12 mins)

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Club Magic Life Kalawy - All Inclusive ligger i El Quseir nära bukten, en 2 minuters promenad från Röda havet. Detta boende med exklusiv profil ligger 34,6 km från Safagavarvet. Känn dig som hemma i ett av de 537 rummen med minibarer och platt-tv. Sängen har Select Comfort-madrass, duntäcken och sängtillbehör av högsta kvalitet. Rummen har privata balkonger/terrasser. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar eller dusch, gratis toalettartiklar och tofflor. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Röda havet - 0,2 km
Safagavarvet - 34,6 km

Club Magic Life Kalawy - All Inclusive rekommenderar att du använder flygplatsen Hurghada (HRG-Hurghada Intl.) - 89,1 km

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, reception (öppen dygnet runt) och bagageförvaring. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Njut av en dag på den privata stranden och få tillgång till nattklubb och gym. Boendet har även gratis wi-fi, hjälp med bokning av biljetter och guidade turer och ett picknickområde. Detta boende är all inclusive. Priser inkluderar måltider och dryck på matställen inom området. Avgifter kan tillkomma på vissa restauranger för särskilda middagar, rätter, drycker och andra bekvämligheter.

Njut av internationell gastronomi på Magico, en av de 4 restauranger detta boende ståtar med, eller stanna på rummet och utnyttja dess rumsservice (under begränsade tider). Du kan även hitta lättare måltider på deras kafé. Koppla av med en drink på boendets bar, strandbar eller en av 2 poolbarer. Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen mellan 07.00 och 11.00.

  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider