Villa Joze - Makarska

Makarska, Kroatien Flagga - Kroatien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • A/C
  • Avstånd strand: 600 m
  • Avstånd till centrum: 600 m
  • Flygplats Split (SPU): 96.9 km (1 hour 16 mins)
  • Restaurang: 200 m
  • Närmaste strand/bad: 600 m
  • Avstånd till centrum: 600 m
  • Luftkonditionering
  • Internet: Wi-Fi
  • Minimarket: 100 m

Recensioner

| 3,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Omtyckt, familjedrivet lägenhetshotell

Villa Joze ligger i den centrala delen av Makarska i ett lugnt och trivsamt villaområde med gångavstånd till det mesta. Här kan man börja dagen med att äta frukost på balkongen, rykande färskt bröd kan man köpa på något av de små närliggande bagerierna. Orten med sina långa, vackra klapperstensstränder är en trevlig badort som kan bjuda på varierade semesteraktiviteter - bada i det kristallklara havet, gör en utflykt till Split eller ta en avkopplande båttur till öarna Brac och Hvar. Det är bara en kort promenad ner till Makarskas livliga och vackra hamnpromenad. Där finns flera populära restauranger med utsikt över havet och skärgården, och en av dem drivs av Villa Joze’s trevliga och hjälpsamma värdfamilj. Från uteserveringen kan man se solen gå ned mellan öarna och fastlandet, en perfekt avslutning på kvällen.

Rumstyper

Tvårumslägenhet för 2-3 personer

Dubbelrum för 2 personer

Lägenheter

Ljusa tvårumslägenheter för 2-3 personer består av ett sovrum med dubbelsäng ( 2 x 90 cm ) och ett kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffa. Bäddsoffa rekommenderas för 1 vuxen eller två barn upp till 15 år. Alla lägenheter har balkong med havsutsikt, luftkonditionering, Wi-Fi, kaffebryggare, satellit-TV, kök med enklare köksutrustning. Badrum med dusch och toalett.

Rum

Fräscha dubbelrum för 2 personer med dubbelsäng ( 2 x 90 cm ). Alla rum har balkong med havsutsikt, luftkonditionering, Wi-Fi, satellit-TV, kaffebryggare och kylskåp. Badrum med dusch och toalett.

Bad

Klapperstensstrand.

Övrigt

Huset består av 4 våningar, totalt 5 lägenheter och 5 dubbelrum. Sängkläder och handdukar samt avresestädning ingår. Städning under veckan ingår ej. Byte av handdukar sker en gång i veckan. Gratis Wi-Fi. Värden bor i huset. Ej reception. Bilderna är exempelbilder på Villa Joze, alla lägenheter/dubbelrum har snarlik möblering. Trappor och nivåskillnader till huset.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider