Villa Joze - Makarska

Makarska, Kroatien Flagga - Kroatien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • A/C
  • Avstånd strand: 600 m
  • Avstånd till centrum: 600 m
  • Flygplats Split (SPU): 96.9 km (1 hour 16 mins)
  • Restaurang: 200 m
  • Närmaste strand/bad: 600 m
  • Avstånd till centrum: 600 m
  • Luftkonditionering
  • Internet: Wi-Fi
  • Minimarket: 100 m

Recensioner

| 3,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Omtyckt, familjedrivet lägenhetshotell

Upplev din drömsemester på Villa Joze, en trevligt lägenhetshotell belägen i hjärtat av Makarska, omgiven av ett charmigt och lugnt villaområde med gångavstånd till det mesta. Börja din dag med en frukost på balkongen och njut av nybakat bröd från lokala bagerier innan du beger dig till stranden för att sola och bada i det kristallklara havet.

En kort promenad från boendet tar dig till Makarskas härliga strand och dess livliga och vackra hamnpromenad. Här du hittar populära restauranger med fantastisk utsikt över havet och skärgården. En av dessa restauranger drivs av Villa Jozes egna värdfamilj, kända för sin gästfrihet och service. Avsluta kvällen på deras uteservering, där du kan se solen gå ner mellan öarna och fastlandet - en perfekt avslutning på kvällen.

Makarska är en idyllisk badort med långa, vackra klapperstensstränder och ett kristallklart hav som lockar till bad och avkoppling. Utforska området med en dagsutflykt till det historiska Split eller njut av en avkopplande båttur till de pittoreska öarna Brac och Hvar.

Rumstyper

Tvårumslägenhet för 2-3 personer

Dubbelrum för 2 personer

Lägenheter

Ljusa tvårumslägenheter för 2-3 personer består av ett sovrum med dubbelsäng ( 2 x 90 cm ) och ett kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffa. Bäddsoffa rekommenderas för 1 vuxen eller två barn upp till 15 år. Alla lägenheter har balkong med havsutsikt, luftkonditionering, Wi-Fi, kaffebryggare, satellit-TV, kök med enklare köksutrustning. Badrum med dusch och toalett.

Rum

Fräscha dubbelrum för 2 personer med dubbelsäng ( 2 x 90 cm ). Alla rum har balkong med havsutsikt, luftkonditionering, Wi-Fi, satellit-TV, kaffebryggare och kylskåp. Badrum med dusch och toalett.

Bad

Klapperstensstrand.

Övrigt

Huset består av 4 våningar, totalt 5 lägenheter och 5 dubbelrum. Sängkläder och handdukar samt avresestädning ingår. Städning under veckan ingår ej. Byte av handdukar sker en gång i veckan. Gratis Wi-Fi. Värden bor i huset. Ej reception. Bilderna är exempelbilder på Villa Joze, alla lägenheter/dubbelrum har snarlik möblering. Trappor och nivåskillnader till huset.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider