Lägenheter Danko - Makarska

Makarska, Kroatien Flagga - Kroatien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • A/C
  • Bad: 450 m
  • Luftkonditionering
  • Internet: Wi-Fi
  • Restaurang: 50 m
  • Minimarket: 50 m
  • Centrum: 200 m

Hotellbeskrivning

I ett lugnt villaområde med palmer och stenhus, strax utanför Makarskas centrum, ligger Lägenheter Danko. Det välskötta huset är omgivet av en lummig medelhavsträdgård där du hittar exotiska fruktträd som apelsin, oliv, mandarin, banan och avocado. Dessutom påträffar du färgsprakande bougainvilleor och vackra blommor som gör sitt bästa för att dra din uppmärksamhet till sig. Makarska centrum har ett stort utbud av restauranger och cafeér som serverar välsmakande Kroatiska maträtter och inom ett behagligt gångavstånd finns tillgång till aktiviteter och kvällsnöjen för alla smaker. En kort promenad mot havet tar dig till Makarskas fantastiska hamnpromenad som leder vidare ner mot stranden där bergsmassivet Biokovo speglas i det kristallklara vattnet.

Lägenhetstyper

Enrumslägenhet för 2 personer.

Enrumslägenhet för 2-3 personer.

Trerumslägenhet för 4-5 personer.

Lägenheter

Enrumslägenhet (ca 22 m2) för 2 personer med terrass består av ett kombinerat pentry och sovrum med dubbelsäng.

Enrumslägenhet (ca 22 m2) för 2-3 personer med balkong består av ett kombinerat pentry och sovrum med dubbelsäng samt bäddsoffa för 1 person.

Trerumslägenheter (ca 70 m2) för 4-5 personer med balkong med havsutsikt består av två sovrum (ett med dubbelsäng och det andra med två enkelsängar), två toaletter och ett kombinerat kök och vardagsrum med bäddsoffa för 1 person.

Alla lägenheter har balkong eller terrass, luftkonditionering, Wi-Fi, satellit-TV, kök eller pentry samt badrum med dusch och wc.

Bad

Klapperstensstrand.

Måltider

Måltider Ingår ej.

Övrigt

Byggt 1995, renoverat 2012, 3 våningar, totalt 4 lägenheter. Sängkläder och handdukar samt avresestädning ingår. Byte av handdukar sker en gång i veckan eller på förfrågan. Spjälsäng på förfrågan. Grill som kan nyttjas på gemensam terrass. Bilderna är exempelbilder på Lägenheter Danko, alla lägenheter har snarlik möblering. Gratis Wi-Fi. Ägaren bor i huset. Ej reception.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider