B&B Hotel Amsterdam-Zaandam

Heiloo, Nederländerna Flagga - Nederländerna

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • A/C
  • Flygplats Amsterdam (AMS): 22.9 km (22 mins)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Hotellbeskrivning

Hotellet i Zaandam är bäst lämpat för sportiga och aktiva turister, familjer, unga människor och singlar. Boendet ligger ca. 17 km från stranden och på ett huvudstråk. Zaandam centrum, till boendet, är det ungefär 10 km.

År 2021 moderniserades hotellet. Hotellet har 93 rökfria rum som lätt nås med en hiss. För in- och utcheckning engelsk- och tysktalande personal i receptionen i entren. En faxapparat och en brandvarnare står till förfogande för gästerna. Som servicetjänster ses boendet tillhör en drickautomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Boendet erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet.

Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en queensize-säng. Rummens utrustning omfattar ett skrivbord, en TV-apparat, en brandvarnare och wifi. I badrummet finns en dusch och hårtork. Dessutom är rullstolsanpassade rum bokningsbara. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

På boendet finns en frukostsal. En innehållsrik frukostbuffé serveras dagligen. För speciella smaker eller preferenser erbjuds: glutenfria måltider, vegetariska rätter, barnmenyer och laktosfri kost Därutöver erbjuder huset även snacks. Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider