Nira Caledonia

Edinburgh, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Edinburgh (EDI): 13.2 km (25 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Nira Caledonia placerar dig mitt i Edinburgh, med tio minuters promenadväg till George Street och Princes Street. Detta hotell med exklusiv profil ligger 1,1 km från Scottish National Portrait Gallery och 1,5 km från Dean Village.

Hotellet förfogar över 28 rum som är anpassade för att gästerna ska kunna avnjuta sina semesterdagar på bästa vis. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Boendet erbjuder även bagageförvaring och kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. Som ytterligare service erbjuds en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För hemtrevliga temperaturer finns centralvärme installerat i rummen. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. Dessutom finns ett kassaskåp och ett skrivbord och en minibar. Ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin ger än mer komfort. En telefon, en TV-apparat och wifi innebär att njutning står på schemat. Några av rummens fördelar ses i att både tofflor och dagstidningar, ingår. I badrummen finns en dusch och ett badkar. Även hårtork, sminkspegel, badrockar och en telefon finns här. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

På hotellet har gästerna många möjligheter att vara aktiva, genom utbudet av sport- och friluftsaktiviteter, men självklart finns här också plats för ro och återhämtning. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, golf, gym och en bastu.

På boendet finns en restaurang, en matsal och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. Här erbjuds frukost, lunch och middag. Dieträtter, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks. Huset har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Retur

Tillgängliga rumstyper och måltider