Domain Villas Mandarine

Calvi, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • A/C
  • Flygplats Corsica - Bastia (BIA): 94.8 km (1 hour 33 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger i Calvi. Boendet är placerat i stadens centrum och ligger ungefär 900 m från sandstranden.

Boendet har 12 rum. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Boendet erbjuder även bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Hotellet har en härlig trädgård med lekplats. På boendet finns även ett lekrum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en barnvakt, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet.

Det erbjuds rum med luftkonditionering, centralvärme, ett vardagsrum, ett kök och ett badrum. I de flesta rummen finns balkong. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en bäddsoffa. Det är möjligt att boka separata sovrum. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, en spis, en mikrovågsugn, en te-/kaffemaskin och en diskmaskin. Det finns också en tvättmaskin och ett strykjärn med strykbräda. Bekvämligheter som en telefon, en TV-apparat, en DVD-spelare och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. Badrummen har dusch och ett badkar. Även hårtork, sminkspegel och badrockar finns här. Något särskilt gästerna av kosmetika och ett urval av handdukar i badrummen. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder rökrum.

Bassängerna inomhus och utomhus passar bra för både avslappning och regelmässig vattenträning. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Hotellet erbjuder ett omfattande sportprogram utomhus med cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, boccia, fiske och ridning. Med aktiviteter som jetskiåkning, motorbåtåkning, kanotpaddling, dykning och vattengymnastik får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym, bordtennis och aerobic. På boendet finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, skönhetssalong, massagebehandlingar, hydroterapibehandlingar och solarium.

På boendet finns en restaurang, en matsal och en bar. Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider