Le Palais Art Hotel Prague

Prag, Tjeckien Flagga - Tjeckien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • Avstånd till centrum: 2 km
  • Flygplats Prag (PRG): 20.7 km (33 mins)

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Det unika 5-stjärniga Le Palais Art Hotel i Prag erbjuder sina gäster stil, elegans och komfort. Hotellet ligger i ett lugnt område i det fantastiska Vinohrady-distriktet i Prag 2, bara några minuters promenad från hjärtat av Prags centrum eller Vaclavplatsen i Prag.

Alla hotellets gäster kan njuta av en kombination av Belle Époque-atmosfär och modern teknik. Du kan se inte bara autentiska tak av den världsberömda målaren Luděk Marold, som bodde här i slutet av artonhundratalet och skapade den eleganta, men ändå, avslappnade atmosfären perfekt kompletterad av andra konstverk som ställs ut i allmänna utrymmen i hela hotellet.

Gästerna kan njuta av boende i 72 lyxiga rum och sviter, en utsökt hotellrestaurang Artista med en charmig utsikt över Prag, Lobbybar med ett brett utbud av lyxviner och uppfriskande drinkar samt flera rymliga konferensrum. Dessutom kan besökaren koppla av i hotellets hälsocenter, som erbjuder inte bara sköna massagebehandlingar utan även en bastu och ett över standard utrustat gym. Om du kommer till Prag med bil är det inga problem att parkera i ditt eget underjordiska garage.

Stadsskatten på 50 CZK per natt och gäst kommer att betalas i hotellets reception. Stadsskatt ingår inte i hotellrumspriset.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider