Lemon & Soul Garden Makadi

Makadi Bay, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 900 m
  • Flygplats Hurghada (HRG): 32.5 km (33 mins)

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Lemon & Soul Makadi Garden, centralt beläget i hjärtat av Makadi Bay, bjuder på en bekväm och minnesvärd all inclusive-vistelse med alla nödvändiga faciliteter och tjänster för att tillgodose alla gästers behov. Oavsett om du reser som ett par, med familjen eller tillsammans med vänner, har hotellet skapat en underhållande och minnesvärd upplevelse som kommer att tilltala alla.

Hotellet har utformats med den lekfulla och karaktäristiska Lemon & Soul-stilen, som utstrålar livlighet och kreativitet i varje detalj och hörn. Gästerna hälsas välkomna av färgglada dekorationer i glada gula och gröna nyanser samt den uppfriskande doften av citrusfrukter vid ankomst. Det omfattande all inclusive-konceptet garanterar en bekväm vistelse med mångsidiga matställen, daglig underhållning och en mängd olika aktiviteter för att hålla gästerna engagerade och underhållna.

Förutom de omfattande faciliteterna och tjänsterna som erbjuds på Lemon & Soul Makadi Garden, kan gästerna enkelt ta sig till stranden genom hotellets kostnadsfria transferservice. På bara några minuters bilresa når gästerna det skimrande azurblå havet, där de kan njuta av en mångfald av aktiviteter, från spännande vattensporter till fascinerande snorklingäventyr.

Välkommen till Lemon & Soul Makadi Garden, där du kommer att känna dig som hemma och få uppleva en unik och uppfriskande vistelse.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider